reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga sprzed i po ciazy

no pewnei ze pozrzucamy:-)
ja w sumie wazylam zie dzis, 53 kilo czyli 2 wiecej, 21 tydzien zaczynam we wtorek.
Nigdy tyle nie wazylam;-)
No ale wiem ze o wiele wiecej waga pokaze wkrotce.

W moja pileczke wszystko poszlo, z tylu caly czas calkiem zgrabnie wygladam:-)

reklama
hehe dziewczyny zazdroszcze takich "osiągów" :)
u mnie na przodzie siódemka i teraz przyspieszamy tempa w stronę ósemki...
no i równa babka ze mnie - dziś mi wyszło 103 w biuście, 103 w biodrach i 103 w najszerszym miejscu brzuszka:-D

zdjęcia wrzucam na fotki na zastrzeżonych

Ja byłam w piątek u lekarza. Przed ciążą dużo ważyłam 84- teraz przybylo mi 2,5. Mam nadzieję, że mi sięuda nie przekroczyc 10-12kg.Czytam wasze wypowiedzi i tak zazdroszcze szczuplutkim mamom. Ciekawe czy ktoś jest taki kto waży podobnie jak ja - a moze jestem tutaj sama :(

No ja też mam nadzieję, ze uda mi się szybko zrzucic te nadmierne kg zwłaszcza dlatego, że kolana mnie zaczynają bolec. Teraz żałuje, że nie zadbałam o siebie przed ciążą. Na ślub ładnie schudłam a później popadłam w maniakalne jedzenie i narobiłam dziadostwa ze swoim ciałem. Ciesze się, że jest we mnie nowe życie. Nawet czasami nie przeszkadza mi to jak wyglądam, ale po tych pięknych dniach przychodzi załamka i z obrzydzeniem patrze na swoje ciało. No ale koniec tego gadania o złych rzeczach. 2,5 kg od początku ciąży to nie tak dużo, moze nie będzie tak źle. dzięki za pocieszenie :)

Muszynianka - to niedużo przytyłas do tej pory i mysle że uda ci się zgubić zbędne kilogramy po ciazy a i wygląda na to że przytyjesz prawdopodobnie mnie niż wiele z nas...ja też miałam duży naddatek po pierwszej ale karmiłam 11 miesięcy i dużo ruchu przy małym miałam - odkąd pół roku skończył już się przemieszczał, mało spał a jak rok skończył i w lato musiałam za nim ganiać to i poniżej wagi sprzed ciąży spadłam...

reklama
Do góry