reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga sprzed i po ciazy

reklama
No ja sobie umilam powrót do pracy...od jutra zaczynam dietę. Ostatnio wytrwałam dwa tygodnie więc liczę że i teraz się uda. Trzymajcie kciuki;)
Miranda ja nie mam niestety na co zrzucić:( Wszystkie badania w normie. Brak ruchu totalny ale tu siłowni nie ma:( biegać też nie mam gdzie bo remontują deptak:( Zaliczam jedynie schody. Ale co z tego nogi i dupę to ja zawsze miałam chude za to korpus...korpulentny.

Efe, wypada na rękach chodzić:-):tak: Ja też bym chciała w ramionach shudnąć. Nawet sztangielki mam w domu. Ale ostatnio sobie skaczę na piłce, tej duzej z ciąży i czuję na mięśniach ze chyba coś to trochę daje.

Efe :-) wymienimy sie???? pamietam ze mam od Ciebie pare literek z biustu obiecane ale jak Ty masz chooda doopke i duzy korpus to sie wymienmy naszymi "nadmiarami" i obie bedziemy laski jak sie patrzy ;-)

ja dziś wrąbałam pączka z serem, troche czekolady, 4 kromy z serem zoltym oraz 6 ruskich ;-) i do tego pol litra jogurtu ;-)
i wpieprzam tak codziennie ale mam tyle latania ze mi sie poki co nie odklada.... zobaczymy jak to bedzie jak przestane karmic.....

EFE ja tak jak pisałam na kopenhaskiej byłam w czerwcu - zaczęłam dokładnie 21 (dzień po chrzcie mojej chrześniaczki). tylko my bylismy razem z M. Nie czułam się źle - najtrudniejszy chyba 3 dzień. i ja podeszłam do tego tak, że postanowiłam zapomnieć, że jestem na diecie, żeby się nie umartwiać tym czego to nie moge jeść. Jak do tej pory ani mnie ani Mateusza jo-jo nie dopadło (obym w zła godzinę tego nie pisała) a nawet trochę dalej chudnę - teraz waże 57 w porywach do 56 - zaczynałam od 65.

Tarczyce sprawdzqałam ale jakiś czas temu i ok było musze jeszcze raz sprawdzić a czułas sie jakoś dziwnie Miranda ? bo ja sie czuje ok to nie wiem czy robić badania na tarczyce czy nie.Ja wcale nie tyje bo niby mówią ,że dużo sie nie je a sie tyje ja stoje w miejscu a ostatnio zanotowałam spadek 2 kg ale przez 1,5 miecha .Ehhhh

Ostatnia edycja:
Efe moze zrezygnuj po prostu z bialego pieczywa i slodyczy ?

Wszedzie pisza by jesc 5 posilkow...ja jadlam 2-sniadanie i pozny obiad okolo 16-17 i schudlam...jedzac wszystko oprocz bialego pieczywa i slodyczy a tez nie do konca bo od czasu do czasu pozwalalam sobie na batonik.
Pilam tez duzo zielonej herbaty (no i litry wody oczywiscie) i sok z kiszonej kapusty.

Chogata, ja się źle czułam, wioecznie zmęczona i było mi zimno. Jakbyś miała niedoczynność to pewnie byś czuła, a przy małej to się nie tyje aż tak, a ty chudniesz, więc pewnie to nie to.

reklama
No kurcze Miranda zasiałaś ziarko niepokoju ja już oczywiście rozmyślam ,lekture na necie poczytałam .No nerwy były bo raz u starszaka w szkole a dwa to siedzenie w domu w listopadzie= deprecha ale najgorzej nie jest .Nie przytyłam ale kurde diety zaczełąm chyba w maju cały przekrój najlepiej na ducanie schudłam 6 kg ale pobyt na wakacjach 4 wróciło no i teraz odkąd sie regularnie ruszam to 2 kg i koniec.No już sama nie wiem.

Zimno mi jest często ale to zimą i na drugi dzień okazuje sie ,ze gardło mam czerwone.Zmęczona codziennie wstaje minimum 5x w ciągu nocy do małej to czasem jestem ale nie tak ,zeby spać np. razem z nią.

Ostatnia edycja:
Do góry