reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga sprzed i po ciazy

EFE ja tak jak pisałam na kopenhaskiej byłam w czerwcu - zaczęłam dokładnie 21 (dzień po chrzcie mojej chrześniaczki). tylko my bylismy razem z M. Nie czułam się źle - najtrudniejszy chyba 3 dzień. i ja podeszłam do tego tak, że postanowiłam zapomnieć, że jestem na diecie, żeby się nie umartwiać tym czego to nie moge jeść. Jak do tej pory ani mnie ani Mateusza jo-jo nie dopadło (obym w zła godzinę tego nie pisała) a nawet trochę dalej chudnę - teraz waże 57 w porywach do 56 - zaczynałam od 65.
Mju miód na moje serce...tak 10 kg mniej a będę szczęśliwa.

reklama
Jolka ja chciałam napisac ,że mój ojciec w zeszłym roku zaasł sie i ważył o te pore już chyba ze 100 kg jak dla mnie git bo on wysoki jest ale on sie źle czuł i co tez zastosował twój sposób i jadł dwa posiłki dziennie i w 6 miesiecy ze 100kg schudł do 75 kg teraz wazy za mało i choć sie stara to nie moze przytyć.:-D

ja sie nie odchudzam ale zaczełam pic siemię lnu mielone, dwie łyzeczki raz dzinnie z kawa inka i mlekiem i juz nie musze jesc drugiego sniadania, jakies to zapychajace jest wiec polecam dla odchudzajacych sie
a efekt uboczny picia siemeinia lnu (ma mnotwo dobrych własciwosci zdowotnych- moja mama ma zalecenie od lekarza bo przyjmuje duuuzo lekow) to lepsza cera- dzis kupowałam krem przeciwzmarszkowy i pani polecala mi jakis plus 20 a jak jej powiedzilam ze 32 rok mi leci to nie mogla uwierzyc

plus pijam od jakiegos czasu zielona i biała herbate- mimo ze diety specjalnei nie stosuje spodnie jakby luzniejsze

i Miranda jako urozmaicenie- polecam Ci łososia, jedz przez pewien czas głownie łososia w najrozniejszych postaciach, cera super i sie chudnie mimowolnie, tylko ze to monotonne jest niestety i sie szybko przejada

Ostatnia edycja:
90% moich klientek stosuje diete wysokobiałkową. Efekty rewelacyjne, ale ja najpierw chce urodzić drugie dziecko, a potem zaczne diete :-)

Mewa, dzięki za rady, łososia uwielbiam i faktycznie jem sporo na białkowej, na szczęście jest w miarę niedrogi. I myślę że do świąt dam sobie luzik, a po świetach chyba znowu białkowa jednak.

od dzis do Wigilii robie post od pieczywa słodkości i alkoholu:-) choc trudne to będzie np pierwszy test wieczorem do teatru idę a potem miałam na winko isc ale w takiej sytuacji to chyba dupa blada ;-)

hej!

Odświezyłam ten wątek:-)

otóż od 10stycznia dietkuje na MŻ i cwicze! az nie mogę uwierzyc:szok: zapisałam się i chodze na aerobic 2razy w tygodniu po 60min, do tego raz w tygodniu sama 60min ćwicze w domu, ORBITREK stoi na widocznym miejscu dzis 3 dzien ujeżdzania go, mam założenie ze: do konca lutego przejade 1000minut:rofl2:
zaraz poszukam odpowiedniego suwaczka.

Efe powodzenia!!!

Sempe trzymam kciuki :-)

Każdy na pewno znajdzie coś dla siebie z diety lub ćwiczeń.
Mi do wymarzonej wagi pomogła wrócić praca :-) i Oliwia. Non stop biegam jem za 20 (wciąż muszę mieć coś pod ręką) no i 53 na wadze jest :-). Wieszakiem nie jestem i super się czuje w tej wadze przy 170 mc. Choć czasami korci mnie równe 50 kg, ale to już kwestia marzeń :-) w liceum ważyłam 52 kg więc te 53 i ta super :-).
I pomyśleć, ze w ciąży 20 kg doszło i mówią, ze powyżej 12 kg zostaje kobiecie każdy kilogram. Guzik prawda. W sumie po ciąży bez wysiłków i katowań zeszło 27 kg :-). Jak tak pisze to ja naprawdę hipciem byłam :-).

Trzymam kciuki za wszystkie co chcą coś wrzucić i te co chcą przybrać :-).

reklama
Dzięki Sempe;)

Deli u mnie się dokładnie ta prawda o przybraniu więcej niż 12kg sprawdziła. Przytyłam 20kg i zostało mi równe 8 do zrzucenia. Ale prawda jest też taka że dopiero teraz się za nie wzięłam jak muszę do pracy wrócić.

Do góry