reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga sprzed i po ciazy

Deli :-) GRATKI!!! dla mnie rozmiar 34 to totalna abstrakcja!!!

ostatnio ku[ilam w lumpie jeansy w rozm. 38 :szok: nie wiem ile ważę ale ciuchy sprzed ciazy - spodnie zatrzymuja mi sie na biodrach - nie jestem zbyt zadowolona z tego chudnięcia bo zakupy ubraniowe potem trza robic :-/ no i oponka na brzuchu nie schodzi :-( a ileż można na wdechu po korytarzach chodzic??? :-D

reklama
No jasne!Jak Natka bedzie sobie ucinała drzemke południową to siade i rozpisze cały tydzień treningowy z dietką:). Ja jestem totalnie zakręcona a fitness:). Od wielu wielu wielu lat trenuje,wcześniej pod okiem trenerów,teraz już sama bo po takim czasie wiem juz chyba tyle co oni:). Ostatnio wpadłam na pomysł,że zrobię na AWF papiery instruktorskie,na SGGW zaczęłam dieietyke, jestem po psychologii,połącze te trzy dziedziny w całość i będę indywidualnie pracowała z kobitkami nad ich sylwetką,SAMOPOCZUCIEM(!!!!!) i ogólnie zdrowym trybem życia:). Strasznie bym chciała robić w zyciu to co kocham i jeszcze móc sie z tego utrzymać. Plan idealny,zobaczymy jak w praktyce mi to wyjdzie:).
Tymczasem pichce jedzonko,potem luluam Natke i ... napisze:). Buźki
Natt to ja się zgłaszam na pierwszego klienta! Możesz na mnie nawet eksperymentować!
Mam już takiego doła, że hej. Patrzeć na siebie nie mogę:(

Dzięki dziewuszki :-) w końcu mogę ubierać co chce
Choć na początku jak mi zleciało to stękałam, ale teraz jak już szafa zapełniła się nowymi ciuszkami to jestem happy :-D

Trzymam kciukasy za reszte:tak:

A ja się przymierzam do tej kopenhaskiej...
I ja kurde muszę schudnąć żeby się w swoje stare ciuchy jakoś wcisnąć bo nie mam za co garderoby wymienić:(

Ja poczytała o tej diecie dużo negatywnych wypowiedzi, często babeczki nie wyrabiają, tracą przytomność, a co dopiero zajmować się dziećmi!

ja się zgadzam z Mirandą... moja koleżanka fiknęła parę razy ale sie zapierala ze schudnac musi...schudła a potem....jo-jo :-( więc jak dla mnie gra nie warta swieczki :-(

no jak będzie tak źle to wiadomo że przerwę albo zmienię...
do tego liczę że stres związany z pracą dołoży mi nerwów i schudnę sama przez się...

reklama
Matko po co ja tu wchodziłam tylko doła zaliczyłam .A ty Deli no kurcze daj spokój bo jeszcze znikniesz ;-).
Natt ja tez chętnie skorzystam z twoich rad.
Ja musz epowiedziec ,że owszem jem 5 małych posilków dziennie ,ćwicze 2x tygodniowo na siłowni ,duzo pije,w soboty mam jazde konna tylko wiecie na razie z jazdy to mam więcej stresu i obaw niż przyjemności a na drugi dzień jak gnaty bolą.Po godzinnej jeździe konnej jestem spocona chyba gorzej niż po siłowni ale coz tego jak cholera przez 1,5 miesiaca schudłam 2 kg i w tym jeszcze tydzień chora byłam ,że jadłam 2x razy dziennie bo mi sie wcale jeśc nie chciało .No ja już nie wiem na co zwalić to chyba na geny bo moja matka tez po 2 dziecku schudnąc nie mogła .Stosowała chyba wszystkie diety i było tylko gorzej.Załamana jestem:-(

Ze słodyczy zrezygnowałam wogule i mnie nie ciągnie ,nie zjadam po Alce posiłków a i tak na nic to.Mąż mi mówi ,że wysmuklałam i na twarzy schudłam no to chyba stąd mi te 2 kg ubyło.

Do góry