reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga sprzed i po ciazy

reklama
mam kolejne postanowienie;-) do 25 października(moje imieniny) osiągne cel jaki zamierzałam mieć w czerwcu 66kg:-) czyli 4,5kg muszę się pozbyć. Rok temu na imieniny ważyłam 85kg klofta w 3dupy!!!!!

Sempe trzymam kciuki wiem, że ci się uda jak zawsze...

Ja ostatnio na wagę nie stawałam, ale wchodzę w ciuchy siostry więc mi waga już niepotrzebna :-)))))))))))))) (nawet przed ciążą nie wchodziłam w jej spodnie)

a ja jak miałm juz minus2-3 do wagi sprzed ciązy tak sobie z kilogramik nadrobiłam na urlopie- relaksik, dużo jedzonka podawanego pod nos...;) no i za Bartkiem już tak nie ganiałam - w obu przypadkach (po Karolu i Bartku) najchudsza byłam jak zaczynali chodzić, ptem trochę wraca...teraz mam ok 64 i waga jak dla mnie może być ale nad brzuchem i talia chciałabym popracować - zamierzam na jakiś fitnes zacząć chodzić

Sempe uda ci się na bank!
Ja o swojej wadze już nie wspomnę. Katastrofa. Stanęłam na wagę i mam jeszcze+7.
Postanowiłam po urodzinach Gabrysi zacząć się odchudzać. Teraz szukam diety. Cud najlepiej hihi.

gó**** jedno wielkie gó****! przez tydzien przytyłam 3,5kg!!! mam jednak zryty łeb na maxa!

Sempe w tydzień to niemożliwe, niw masz @? a może ci się woda zatrzymała w organizmie?
Ja przechodzę znowu dietę ale idzie mi kiepsko, zero motywacji. Dopiero 10 kg mniej od porodu, jeszcze 20 do zżucenia.

reklama
Miranda możliwe możliwe i to przez własną głupote! ten tydzien to był powrót do dawnych nawyków, buły z masłem i to grubo, rogale z jeszcze większą iloscią masła i słodkie, 1kg tortu zjadłam na 2 razy i do tego przez ten tydzien jadłam kolacje po 20.00 i nie wypiłam ani grama wody:-(
od dzis postanowienie poprawy, myśle co było powodem az takiego załamania!! wracam tez do ćwiczen az mi wstyd tak się chwale spadkiem wagi, wierzycie we mnie a tu kicha.

Do góry