reklama
izabela...
Fanka BB :)
podziwiam was dziewczyny za tą determinację
a ty deli co robisz, że ci tyle w dół poleciało? ;-)
a ty deli co robisz, że ci tyle w dół poleciało? ;-)
izabela...
Ja tylko brzuszki :-)
bez żadnej diety, ograniczeń w jedzeniu??? u mnie tak się nie da.... (
miranda
Ja od jutra dieta stabilizująca aż do wyjazdu do Portugalii. 5 kilo za mną.
bez żadnej diety, ograniczeń w jedzeniu??? u mnie tak się nie da.... (
Bez diety, bo nie lubie wyrzeczeń :-) dzis znów np. Mc Donaldka wcinałam zestaw :-)
A no i jak ciepło to spacery i jeszcze raz spacery :-)
LASKI ;-) gratuluje każdego zrzuconego kilograma :-)
ja nie wiem jak się mają moje sprawy wagowe ale dziś robiłam inwentaryzację w szafie bo parę szmatek sprzedałam na allegro i chciałam kolejne powystawiać :-)
zaczęłam mierzyć spodnie i....w dupie dobre (nawe luzne niektóre ) tylko ten flak...
no i postanowiłam robić brzuszki choć nie wiem czy nie jestem na takie fanaberie za stara i czy mój układ kostno - szkieletowy podoła :-);-)
so więc zrobiłam dziś 20 brzuszków i jakbym sie jutro nie pojawiła tzn ze nadal zalegam w wyrku i nie wiem jak się zwlec :-);-)
ja nie wiem jak się mają moje sprawy wagowe ale dziś robiłam inwentaryzację w szafie bo parę szmatek sprzedałam na allegro i chciałam kolejne powystawiać :-)
zaczęłam mierzyć spodnie i....w dupie dobre (nawe luzne niektóre ) tylko ten flak...
no i postanowiłam robić brzuszki choć nie wiem czy nie jestem na takie fanaberie za stara i czy mój układ kostno - szkieletowy podoła :-);-)
so więc zrobiłam dziś 20 brzuszków i jakbym sie jutro nie pojawiła tzn ze nadal zalegam w wyrku i nie wiem jak się zwlec :-);-)
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Rubi to idziemy łeb w łeb bo ja wczoraj też 20!
aż się załamałam normalnie
a najgorzej to ten mój kręgosłup po ciązy boli jak cholera
aż się załamałam normalnie
a najgorzej to ten mój kręgosłup po ciązy boli jak cholera
reklama
Podziel się: