reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga sprzed i po ciazy

Ostatnio zrobiłam sobie przerwę, ale od jutra znów ćwiczonka :-)

Laseczki miłych i owocnych ćwiczeń

reklama
wytrwalosci w brzuszkach dziewczyny!
ja raczej tez sobei lekko traktuje, jak mam czas na robienie cwiczen to objedzona jestem albo Adas spi a my przeciez razem cwiczymy
dodalam sobie na uda zestaw tez, bo u mnie to jest problem glowny

a ja jadę w sobotę do dietetyka. Umówiłam się z babka w Poznaniu na wizytę, mam nadzieje, że mi coś doradzi. Nic mi nie idzie, waga stoi, jestem już załamana. Do tego jeszcze się przeziębiłam, smary mi wiszą do kostek i wszystko mnie wkurza :(

Dziewczyny jesteście niesamowite z tym odchudzaniem!! Takie samozaparcie!!!BRAWO!! KIbicuję Wam z całego serca!!

Dziewczyny znalazłam coś co moze się Wam przydać w planowaniu diety,posiłków każdego dnia. Program jest bezpłatny,wystarczy mieć excela i juz można ściągnać:)
Powodzenia:

http://www.darkthorn.republika.pl/dp.htm

Ostatnia edycja:
minelo 5tyg od ostatniego wspisu i kolejne 2kg zgubione czyli w niedziele (06czerwca) waga wskazala 67.8:-D:-D idzie samo powolutku mino ze jem wiecej pije wiecej procentow:baffled: ale za to wiecej sie ruszam i mam duzo sexu hihihihih

za wsparcie dziekuje i trzymajcie nadal kciuki
wszystkim ktore walcza z kg zycze wytrwalosci i pamietajcie nic na sile!!!!

kolejne moje zalozenie to 10 sierpnia - wesele przyjaciolki, bardzo bym chciala by bylo hmmmmmmm np skromne 65:-)

Sempe gratki :-)
Ja właśnie przeczytałam mojego ostatniego posta o powrocie do brzuszków po przerwie hihih Mała mi dała tak popalić, ze do dziś ich nie robię, a waga zleciała :-). Chyba weznę przykład z Sempe i więcej sexu wdroże, bo na ćwiczenia nie mam nawet 10 minut, a z BB nie zrezygnuje

No to bez brzuszków, bez wdrożenia więcej sexu. Wystarczyło, że mała zaczęła chodzić w górach (w lipcu :-) ) i non stop za nią biegałam ważę mniej niż przed ciążą :-). Jeszcze 1 kg i będzie 55 :). Choć niektórzy mówią, ze już mi styknie, bo pomału wieszakiem się robie ;-P.

reklama
no no Deli gratulacje z osiągniecia super wagi;) u mnie niestety wzrost! dzis waga wskazala 71kg;( mi nie pomaga latanie w koło 4dzieciaków!!! wina leży po stronie piwkowania i grilowania co tydzien!!!! sukienka na chrziny kupiona w maju w rozmiarze 38 za mała!!!! szlag by to trafil albo się ochłodzi i nie będę się chłodzic piwkiem:) albo zostaje mi kupic nową....PORAZKA

Do góry