reklama
Mewa29
mama Adama
wytrwalosci w brzuszkach dziewczyny!
ja raczej tez sobei lekko traktuje, jak mam czas na robienie cwiczen to objedzona jestem albo Adas spi a my przeciez razem cwiczymy
dodalam sobie na uda zestaw tez, bo u mnie to jest problem glowny
ja raczej tez sobei lekko traktuje, jak mam czas na robienie cwiczen to objedzona jestem albo Adas spi a my przeciez razem cwiczymy
dodalam sobie na uda zestaw tez, bo u mnie to jest problem glowny
a ja jadę w sobotę do dietetyka. Umówiłam się z babka w Poznaniu na wizytę, mam nadzieje, że mi coś doradzi. Nic mi nie idzie, waga stoi, jestem już załamana. Do tego jeszcze się przeziębiłam, smary mi wiszą do kostek i wszystko mnie wkurza
izabela...
Fanka BB :)
ja dziś stanęłam na wagę i mam kolejny 1kg mniej :-) czyli do wagi sprzed ciąży jeszcze 1kg pozostał, no jakby były 2kg to się nie pogniewam :-);-)
Dziewczyny jesteście niesamowite z tym odchudzaniem!! Takie samozaparcie!!!BRAWO!! KIbicuję Wam z całego serca!!
Dziewczyny znalazłam coś co moze się Wam przydać w planowaniu diety,posiłków każdego dnia. Program jest bezpłatny,wystarczy mieć excela i juz można ściągnać
Powodzenia:
http://www.darkthorn.republika.pl/dp.htm
Dziewczyny znalazłam coś co moze się Wam przydać w planowaniu diety,posiłków każdego dnia. Program jest bezpłatny,wystarczy mieć excela i juz można ściągnać
Powodzenia:
http://www.darkthorn.republika.pl/dp.htm
Ostatnia edycja:
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Natt dodałam do ulubionych i wieczorem postaram sie rozszyfrować o co biega w tym wszystki zobaczymy czy coś pomoze hihihiih
minelo 5tyg od ostatniego wspisu i kolejne 2kg zgubione czyli w niedziele (06czerwca) waga wskazala 67.8 idzie samo powolutku mino ze jem wiecej pije wiecej procentow ale za to wiecej sie ruszam i mam duzo sexu hihihihih
za wsparcie dziekuje i trzymajcie nadal kciuki
wszystkim ktore walcza z kg zycze wytrwalosci i pamietajcie nic na sile!!!!
kolejne moje zalozenie to 10 sierpnia - wesele przyjaciolki, bardzo bym chciala by bylo hmmmmmmm np skromne 65:-)
za wsparcie dziekuje i trzymajcie nadal kciuki
wszystkim ktore walcza z kg zycze wytrwalosci i pamietajcie nic na sile!!!!
kolejne moje zalozenie to 10 sierpnia - wesele przyjaciolki, bardzo bym chciala by bylo hmmmmmmm np skromne 65:-)
Sempe gratki :-)
Ja właśnie przeczytałam mojego ostatniego posta o powrocie do brzuszków po przerwie hihih Mała mi dała tak popalić, ze do dziś ich nie robię, a waga zleciała :-). Chyba weznę przykład z Sempe i więcej sexu wdroże, bo na ćwiczenia nie mam nawet 10 minut, a z BB nie zrezygnuje
Ja właśnie przeczytałam mojego ostatniego posta o powrocie do brzuszków po przerwie hihih Mała mi dała tak popalić, ze do dziś ich nie robię, a waga zleciała :-). Chyba weznę przykład z Sempe i więcej sexu wdroże, bo na ćwiczenia nie mam nawet 10 minut, a z BB nie zrezygnuje
No to bez brzuszków, bez wdrożenia więcej sexu. Wystarczyło, że mała zaczęła chodzić w górach (w lipcu :-) ) i non stop za nią biegałam ważę mniej niż przed ciążą :-). Jeszcze 1 kg i będzie 55 . Choć niektórzy mówią, ze już mi styknie, bo pomału wieszakiem się robie ;-P.
reklama
no no Deli gratulacje z osiągniecia super wagi u mnie niestety wzrost! dzis waga wskazala 71kg;( mi nie pomaga latanie w koło 4dzieciaków!!! wina leży po stronie piwkowania i grilowania co tydzien!!!! sukienka na chrziny kupiona w maju w rozmiarze 38 za mała!!!! szlag by to trafil albo się ochłodzi i nie będę się chłodzic piwkiem albo zostaje mi kupic nową....PORAZKA
Podziel się: