reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga sprzed i po ciazy

witam.skonczylam pierwszy tydzien a6w i zamieszczam zdjecie.same ocencie czy warto cwiczyc:tak:
zaczynalam majac w pasie 95cm:szok: a po 7 dniach cwiczen mam 91cm:-):-D
Zobacz załącznik 226610

acha i bez diety-bo ja lasuch jestem jednak i dlugo bez czekoladki nie wytrzymalam:zawstydzona/y:do tego jem wszystko-nawet na pizze sie skusilam 2 razy:zawstydzona/y::sorry2::-p pewnie gdybym jakas dietke wprowadzila poszlo by lepiej...kilogramy jak na razie w miejscu stoja:zawstydzona/y::dry:

reklama
No mi po a6w tez brzuch bardzo spadl,ale doszlam do 16 powtorzen i wymieklam :-:)dry:
Ale Tobie jak najbardziej zycze sily i wytrwalosci:tak:

Przymiezam sie by od kwietnia zaczac od nowa...ale nie wiem,nie wiem,te cwiczenia sa strasznie nudzace ...i meczace juz pod koniec.Ale cwiczac ma sie naprawde plaski brzuch...a6w mega wzmacnia miesnie :tak:

Dziewczyny mam 2 pytania jedno o diete proteinową a drugie o a6w:
1. Czy tą dietę można stosować jak się karmi? Bo ja kupiłam sobie ksiązkę Dukana i tam jest napisane, że przez pierwsze dni wydala sie sporo toksyn i tak się zastanawiam czy to dla dziecka ok jak ja karmię? Ktoś coś wie?

2. Jak robicie 6:na przykładzie 2 dnia : najpierw każde ćwiczenie po jednym powtórzeniu 6x potem przerwa i druga seria tak samo czy: każde ćwiczenie od razu 6 razy i potem jeszcze raz druga seria każde po 6? Nie wiem czy wiecie o co mi chodzi...:baffled::confused:

Ostatnia edycja:
Mju moja pediatra pozwoliła mi stosować tą dietę. I powiem że już walczę 5 dzień i mała je jak jadła i nie wnosi sprzeciwów:)
A na początku to schodzi głównie woda i spada poziom cukru w organizmie. Przestawiasz się na słodzik i tu jest największy szok dla organizmu. Przynajmniej ja go odczułam.

Dziewczyny mam 2 pytania jedno o diete proteinową a drugie o a6w:
1. Czy tą dietę można stosować jak się karmi? Bo ja kupiłam sobie ksiązkę Dukana i tam jest napisane, że przez pierwsze dni wydala sie sporo toksyn i tak się zastanawiam czy to dla dziecka ok jak ja karmię? Ktoś coś wie?

2. Jak robicie 6:na przykładzie 2 dnia : najpierw każde ćwiczenie po jednym powtórzeniu 6x potem przerwa i druga seria tak samo czy: każde ćwiczenie od razu 6 razy i potem jeszcze raz druga seria każde po 6? Nie wiem czy wiecie o co mi chodzi...:baffled::confused:
Mju raczej ta diete nie powino sie stosowac karmiac piersia. W pierwszej fazie dostarczas same bialka dla organizmu. Wiec nie wiem czy to jest ok. Najlepiej podpytaj lekarza.... Sa roze zdania na ten temat:-)

co do a6w to ja robie jedno cewiczenie po 6 powtorzen... np. pierwsze cwiczenie odrazu powtarzam 6 razy przerwa 3sek i 2 cwiczenie 6 razy itd. Jak skoncze jedna serie robie 30sek przerwe i zaczynam druga:-)

Ostatnia edycja:
widze ze powiało na wiosne dietkami;-) zycze Wam powodzenia ja nadal walcze i sprawia mi to nawet przyjemnosc w Wielką Sobote czyli za 2tyg kolejne podsumowanie

Zabieram sie również zam diete proteinową. Jutro smigam po książkę i razem z moją mama zaczynamy. Widze Efe, że masz już świetny wynik. Gratuluje :)

reklama
Ja już mam dość tej diety, bo na moim zadupiu choćby otręby są cudem. Po serek homogenizowany naturalny trzeba jechać 35km. Szkoda gadać.
Ale zrezygnowałam z pieczywa ziemniaków i wszelkiej mąki. Zobaczymy czy rezultaty będą cały czas takie same? Jak nie to wrócę na dietę dukana:(

Do góry