reklama
olenka123414
Mama malego Alexa!!!
DELI dzięki ale niestety mam mam z czego Nie mam się co oszukiwać, że wyłuskam czas na aerobik - no i postanowiłam zainwestować w tego orbitreka...
SEMPE ja na razie z moją kondycją to po 10 min jestem ledwo żywa a kręcę na programie Fat Burning, Mam zamiar sobie stopniowo wydłużać czas ćwiczeń....
MITEMIL no wielkie to ustrojstwo jak cholera ale ja mieszkam na poddaszu i mam taką antresolkę i tam to umieściłam (tylko M musi uważać bo jak się zabardzo na orbim wyprostuje to wali głową w skos )
SEMPE ja na razie z moją kondycją to po 10 min jestem ledwo żywa a kręcę na programie Fat Burning, Mam zamiar sobie stopniowo wydłużać czas ćwiczeń....
MITEMIL no wielkie to ustrojstwo jak cholera ale ja mieszkam na poddaszu i mam taką antresolkę i tam to umieściłam (tylko M musi uważać bo jak się zabardzo na orbim wyprostuje to wali głową w skos )
megaczka
Fanka BB :)
no ja myślalam o karnecie na siłownie tylko teraz mąż nie ma z kim do pracy dojeżdżac i autko mi zabiera :-( a autobusem to mi sie nie chce :\. To może zamiast tego zainwestuje w taki sprzęcik? musze popatrzeć ile by mnie to wyniosło i pomęczyć mojego. Stale narzekam że nawet biegac nie moge iść bo nie mam gdzie to może sie zgodzi, hmm... zachęciłyście mnie dziewczyny
Mju trzymam kciuki
Mju trzymam kciuki
muszynianka21
Zaciekawiona BB
Zadroszcze wam dziewczyny powrotu do swojej wagi sprzed ciązy. Kiedy ja już brałam sie za siebie nagle wydarzyło sie cos i niestety odchddzanie musze zostawic na zimę 2010 (we wrześniu znów dzidziusia urodze).złoszcze sie na swoje ciało, fatalnie wyglądam wiem, powinnam sie cieszyc z drugiego maluszka ale niestety obrzydzenie do mojego 90 kg ciała jest wieksze.
życze powodzenia dziewczyny w zrzucaniu wagi. Ja zrzuce za rok koniecznie.
życze powodzenia dziewczyny w zrzucaniu wagi. Ja zrzuce za rok koniecznie.
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Muszynianka przy dwójce to ty się nawet nie spostrzeżesz kiedy ci te kilogramy polecą.
No ja już postanowiłam się odchudzać. Podchodzę do tego bardzo metodycznie. Wczoraj specjalnie poszłam do Lidla żeby sprawdzić jakie tam mają produkty. Już zakupiłam pare rzeczy (chude przetwory mleczne, płatki owsiane, słodzik). W mojej diecie od 5 do 10 dni je się określone produkty więc muszę być odpowiednio przygotowana. A jak już wszystko będę miała to od poniedziałki zacznę. Po tym już będzie właściwa dieta z warzywami to już będzie mi łatwiej bo i masę przepisów można znaleźć w necie. Tak czy siak trzymajcie kciuki. Jak uda mi się zgubić te 10 kg po ciąży to będę szczęśliwa a jak jeszcze z 10 zrzucę to wniebowzięta. No ale po kolei...
No ja już postanowiłam się odchudzać. Podchodzę do tego bardzo metodycznie. Wczoraj specjalnie poszłam do Lidla żeby sprawdzić jakie tam mają produkty. Już zakupiłam pare rzeczy (chude przetwory mleczne, płatki owsiane, słodzik). W mojej diecie od 5 do 10 dni je się określone produkty więc muszę być odpowiednio przygotowana. A jak już wszystko będę miała to od poniedziałki zacznę. Po tym już będzie właściwa dieta z warzywami to już będzie mi łatwiej bo i masę przepisów można znaleźć w necie. Tak czy siak trzymajcie kciuki. Jak uda mi się zgubić te 10 kg po ciąży to będę szczęśliwa a jak jeszcze z 10 zrzucę to wniebowzięta. No ale po kolei...
reklama
Podziel się: