reklama
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
mona moj synek rowniez tyle samo wazyl w 29 tyg.
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
Mona 4 kg
jak ja go urodze
we wtorek bede wiedziala ile maly wazy bo mam wizyte u gina
jak ja go urodze
we wtorek bede wiedziala ile maly wazy bo mam wizyte u gina
M
m_ktosia
Gość
moja mala idzie na 3,5 kg czyli musi przybrac 1 kg w 40 dni
majkam
mama Danielka i Karolinki
Mona 2903u mnie tez +14 i tez sie zastanawiam jek ta bedzie , ale ostatnio dziewczyny pisaly ze niekoniecznie sie tyje w ost. miesiacu wiec moze jest jakas nadzieja ze jednak do 20 nie dobik=jemy))
lenorek ty kruszynko jak to zrobilas ze tylko 8 do przodu? super
lenorek ty kruszynko jak to zrobilas ze tylko 8 do przodu? super
Lenorek
Fanka BB :)
mysle ze jest to uwarunkowane genetycznie. moja mama najwiecej w ciazy przytyla 10 kilo a urodzila 3 dzieci.
nie myslcie sobie ze gloduję, jem tyle ile trzeba i po prostu mniej przybywam na wadze:-). a i tak wydaje mi się ze mój brzuchol wzy tonę
nie myslcie sobie ze gloduję, jem tyle ile trzeba i po prostu mniej przybywam na wadze:-). a i tak wydaje mi się ze mój brzuchol wzy tonę
KORAL ja tez sie przeraziłam jak to usłyszałam i z tego wszystkiego powiedziłam do lekarza "A kto to dziecko urodzi?" a on " no przeciez nie ja", a ja "to wielka szkoda" :-)
Ale sie pózniej z tego smiałam.
Po wtorkowej wizycie napisz szybciutko ile teraz wazy Twoja dziecina to i ja bede cos w przybliżeniu wiedziała o swojej.
Ale sie pózniej z tego smiałam.
Po wtorkowej wizycie napisz szybciutko ile teraz wazy Twoja dziecina to i ja bede cos w przybliżeniu wiedziała o swojej.
Monika K-W
Fan(ka)
Ja przytylam kolejne 1,5 kg czyli od poczatku ciazy 10 kg mylsam ze bedzie gorzej bo ostanio mam ciagla ochote na slodycze.
reklama
Podziel się: