reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga, obwód talii w ciąży

Ja jeszcze rozstępów niemam ale myśle że to kwestia czasu i też mnie nagle zaskoczą pewnego dnia :baffled:

reklama
ogromne dzieki za slowa otuchy!!!:tak: u gina bylam i jest ok:-) tzn szyjka sie dalej nie skraca no i skurcze slabsze wiec sie ciesze a mama juz w sobote bedzie :-D :-D :-D a nie 20-ego!!!! hurraa!!!
koral no szkoda ze jednak dopadlo cie to paskudztwo:-( miejmy nadzieje ze na tych 3 kreseczkach sie skonczy!!! ja tez sie boje ze mi wyjda rozstepy no ale narazie nie mam:-)

Dziewczynki też kiedyś miałam nadzieje że rozstepów nie będzie,smarowałam się i cudowałam yhy jasssne zaczęło się od delikatnych "niteczek" dosłownie i z każdym dniem nim się obejrzałam coraz więceji coraz mcniejsze ehh nie będe wam opisywała jak to wygląda-załamka ..no ale rozstępy sa ochydne ale za to dzieciaczki przepiękne :-) ...

Wydaje mi się że jak jest się szczupłym to rozstępy nie przejda koło nosa tylko się pojawią bo jednak skóra sporo się rozciąga nie ma co:-) po porodzie dojdziemy jakoś do siebie i się ogarniemy:-)

SZMINA ciesze się że jest lepiej :-)

reklama
m ktosia to witam w klubie !!!!:-D
dziwne to tycie u nas. normalnie nasza waga powinna sie teraz o duzo powiekszyc !!!!
dziwne ?!:baffled: ale oczywiscie nie narzekam !!!!
lepiej mniej niz za duzo !!!!

Do góry