reklama
szmina
mamusia Emilki i Filipka
ogromne dzieki za slowa otuchy!!! u gina bylam i jest ok:-) tzn szyjka sie dalej nie skraca no i skurcze slabsze wiec sie ciesze a mama juz w sobote bedzie a nie 20-ego!!!! hurraa!!!
koral no szkoda ze jednak dopadlo cie to paskudztwo:-( miejmy nadzieje ze na tych 3 kreseczkach sie skonczy!!! ja tez sie boje ze mi wyjda rozstepy no ale narazie nie mam:-)
koral no szkoda ze jednak dopadlo cie to paskudztwo:-( miejmy nadzieje ze na tych 3 kreseczkach sie skonczy!!! ja tez sie boje ze mi wyjda rozstepy no ale narazie nie mam:-)
M
m_ktosia
Gość
szmina super ze sie dobrze skonczylo:-)
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Dziewczynki też kiedyś miałam nadzieje że rozstepów nie będzie,smarowałam się i cudowałam yhy jasssne zaczęło się od delikatnych "niteczek" dosłownie i z każdym dniem nim się obejrzałam coraz więceji coraz mcniejsze ehh nie będe wam opisywała jak to wygląda-załamka ..no ale rozstępy sa ochydne ale za to dzieciaczki przepiękne :-) ...
Wydaje mi się że jak jest się szczupłym to rozstępy nie przejda koło nosa tylko się pojawią bo jednak skóra sporo się rozciąga nie ma co:-) po porodzie dojdziemy jakoś do siebie i się ogarniemy:-)
SZMINA ciesze się że jest lepiej :-)
Wydaje mi się że jak jest się szczupłym to rozstępy nie przejda koło nosa tylko się pojawią bo jednak skóra sporo się rozciąga nie ma co:-) po porodzie dojdziemy jakoś do siebie i się ogarniemy:-)
SZMINA ciesze się że jest lepiej :-)
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
dziewczyny w tym miesiacu przytylam niecaly kilogram !!!!
ale sie ciesze !!!!!
ale sie ciesze !!!!!
M
m_ktosia
Gość
ja tez !!!
reklama
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
m ktosia to witam w klubie !!!!
dziwne to tycie u nas. normalnie nasza waga powinna sie teraz o duzo powiekszyc !!!!
dziwne ?! ale oczywiscie nie narzekam !!!!
lepiej mniej niz za duzo !!!!
dziwne to tycie u nas. normalnie nasza waga powinna sie teraz o duzo powiekszyc !!!!
dziwne ?! ale oczywiscie nie narzekam !!!!
lepiej mniej niz za duzo !!!!
Podziel się: