reklama
M
m_ktosia
Gość
dziekuje kochane za cieple slowa ,
szmina nie martw sie na zapas, zobaczysz najpierw co bedzie pozniej cos wymyslimy:-(
a moja waga stoi w miejscu
szmina nie martw sie na zapas, zobaczysz najpierw co bedzie pozniej cos wymyslimy:-(
a moja waga stoi w miejscu
Szmina trzymam kciuki za wizyte i obys dotrwala do 20ego. Ja tez mam pieski i wiem jak to jest.
M_ktosia coz ... czasem tak bywa niestety, ale tez bym liczyla na to, ze im sie odmieni jak przyjdzie co do czego.
Tryzmajcie sie , glowa do gory, damy rade.
M_ktosia coz ... czasem tak bywa niestety, ale tez bym liczyla na to, ze im sie odmieni jak przyjdzie co do czego.
Tryzmajcie sie , glowa do gory, damy rade.
młoda_mamusia
Fanka BB :)
kochane nie smutajcie sie kazda z nas ma jakieś problemy ale musimy sobie dawać jakoś rade i wierzyć ze bedzie dobrze ja mam 19 lat i bede mama ,, a ze swoim tata tez nie mam zadnego takiego proozumienia chcoiaz od dluzszego czasu tak jest zreszta chyab nigdy z nim nie mialam dobrego kontaktu wszyscy mowia ze on porpostu taki jest nie okazuje uczuc itp ,,, n a pocztaku jak sie dowiedzial tez byl wielki krzyk itp ale etraz wogole nie wchodzi na temat ciazy nie pyta sie nic ,, za to w mamie mam wielkie oparcie jest dla mnie najwazniejsza osoba dla ktorej zrobila bym wszystko byla jets i bedzie na zawsze moja najlepsza przyjaciolka ... nie mamy tajemnic przed soba ,, szima i napewno po porodzie odmieni sie twoim rodzica polepszy sie kontakt pewnie i mi z ojciem chociaz ja sie juz rpzyzwyczailam do tego ze nie umiemy ze soba rozmawiac chyba ze sie klucić no ale dosc smutkow wazne ze jesteśmy zdrowe i nasze dzidzie rownież ,, a tu przecież watek o wadze a ja sie rozpisałam wiec na plusie mam + 9-9,5 kg wzrost 176 cm waga obecna masakra 83 kg potwor ze mnie ,,, aktualne zdjecie w watku fotki brzuszka
mowia ze przy moim wzroscie ta waga sie nie rzuca w oczy i na dodatekj jestem zbita ale teraz z kazdym tygodniem jestem wieksza hehe chciałabym skonczyć na + 13 kg zobaczymy jak to bedzie i na ilu rzeczywiscie skoncze
dodam ze od 2 tyg waga stoi ,, znacyz sie wacha sie miedzy 9-a 9,5 ale nie rośnie
mowia ze przy moim wzroscie ta waga sie nie rzuca w oczy i na dodatekj jestem zbita ale teraz z kazdym tygodniem jestem wieksza hehe chciałabym skonczyć na + 13 kg zobaczymy jak to bedzie i na ilu rzeczywiscie skoncze
dodam ze od 2 tyg waga stoi ,, znacyz sie wacha sie miedzy 9-a 9,5 ale nie rośnie
Monika K-W
Fan(ka)
Nie martw się szmina ja też mam rodziców i teściów, nie za blisko. Rodzice 70 km w jedna strone a teście w druga tyle samo. Na dodatek M pracuje na 3 zmiany, wiec czasem zostaje sama na noc czego najbardziej się boje. Do tego weekendu moglam pogdać sobie z moim królikiem Tasiorem, ale wszystcy na mnie naciskali, że musze z nim cos zrobić, że to nie zdrowo dla mnie i później dla dziecka. Wiec wybrałam chyba najmniejsze zło i wywieźlismy go do tęściów no i nie moge sie przestawić, ze go nie ma. Wiec rozumiem jak sie musisz przejmowac co bedzie z pieskiem jakby co... Ale wszytsko bedzie ok. Ja tez sie czasem boje bo ostatnio boli mnie brzuch na dole tak ze promieniuje na nogi i nie moge chodzic. Nie wiem co to jest lekarz mowi ze wszystko jest ok i ze to brak magnezu. Ale ja juz Biore Mg od miesiąca i nic.... Ja do 31 tygodnia przytyłam 7,5 kg. Całuski
Monika K-W
Fan(ka)
Ja własnie zmierzyłam sobie brzunio i mam 102 cm w talii, której oczywiście nie mam.
sami
Fanka BB :)
Dzisiaj rano zmierzyłam i na wysokości pępka mam prawie 100cm - czyli od początku lutego nic się nie zmieniło - i waga też prawie stoi od stycznia - dziwne to trochę bo chyba teraz powinnyśmy najbardziej przybierać - mam nadzieje że wszystko ok
reklama
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
to tak jak ja SAMI !!!!!
najgorsze jest to, ze zauwazylam na brzuszku 3 czerwone kreseczki .
a juz myslalam,ze rozstepy sie nie pojawia.
najgorsze jest to, ze zauwazylam na brzuszku 3 czerwone kreseczki .
a juz myslalam,ze rozstepy sie nie pojawia.
Podziel się: