reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga, obwód talii w ciąży

Ja mam na plusie juz pewnie okolo 12 kg. Ciekawe ile dociagne pod koniec ciazy?! Ale podobno po mnie nie wiedac. Mowie podobno bo ludzie czasami nie mowia prawdyzeby nie zrobic mi przykrosci ale mysle ze nie jest ze mna zle.
M_ktosiu glowa do gory! Szkoda ze zdanie Twoich rodzicow jest jakie jest no ale coz... Ja Cie w kazdym razie podziwiam! Jestes dzielna ze tylko pozazdroscic! Zycze powodzenia!

reklama
dziekuje za wsparcie, :-)
w kwestii moich rodzicow, to wierze ze jak zobacza moja kruszyne na swiecie to na jej punkcie momentalnie zwariuja i sie nam wszystko odmieni
maja mamcia ma jakis chyba klopot z zaakceptowaniem nadchodzacej starosci, czesto powtarzala ze nie chce byc jeszcze babcia, a ma juz 59 lat!!! jak jej powiedzialam ze bedzie dzidzius, to odpowiedziala krotko: i to ma byc dobra informacja???:wściekła/y: a ze mam starszego brata i siostre to i tak dlugo jej sie upieklo, a teraz koniec, bede do niej wpadac i oczekuje ogolnego szalu na punkcie wnusi!!!

sory ze tu o wadze w ciazy nie pisze, moglabym spokojnie otworzyc watek o problemach z matkami badz tesciowkami, czy ktos mialby cos do dodania?:dry:

M_KTOSIU wszytsko się jakoś pomalutQ poukłada,zobaczysz i będzie dobrze,a ty się nie smuć i nie denerwuj bo maluszek też będzie smutny :-) a co do wątQ to można taki ogólny założyć o Naszych smuteczkach zawsze ktoś coś naskrobie i będzie mu lżej :-) Trzeba o tym pomyśleć:-) ...

CO DO WAGI DZIEWCZYNKI TO U MNIE JEST JUŻ 76 KG :eek: 16 kg na plusie :eek:

M_KTOSIU - no przykre to niestety co piszesz:confused: :sick: Rodzice juz tacy sa ze nie podoba im sie jak dzieci wyprowadzaja sie gdzies daleko...Ja tez troszke sie przeprowadzalam, ale tylko po Polsce, no i teraz w koncu mieszkam w Warszawie, a moi rodzice na Ślasku i moja mamusia jest strasznie smutna z tego powodu, szczegolnie ze jestem w ciazy (tez ciagle mowila ze nie chce byc babcia - ma 45 lat - ale jak sie dowiedziala o ciazy, to zarowno ona jak i moj tata po prostu oszaleli ze szczescia...).

W kazdym razie M_KTOSIU - glowa do gory, jezeli Tobie takie zycie odpowiada i jestes szczesliwa, to moim zdaniem to jest najwazniejsze.:-)

No to piszemy nie na temat...;-) :-p

Dziewczynki w obwodach brzusia przybieramy hie hie teraz to chyba w szybkim tepie będzie przybywalo bo do konca juz coraz mniej :happy:

M_ktosiu nie zamartwiaj się bedzie dobrze, grunt że wy z M jesteście szczęsliwi:-)
anula88 widzę że mnie doganiasz z wagą mam nadzieję że uda nam się to szybko zgubić!!!!:-D

dziewczyny a przytylyscie gdzies jeszcze niz na brzusiu i ciuscie? ja mam wrazenie, ze triche mi poszlo w pupe - tak patrzac po majtkach. Nogi musialy mi spuchnac albo musialam tam przytyc tez bo sie np. nie dopinam w kozaczkach, ale to akurat juz od dawna.

reklama
Niczka ja właśnie nigdzie oprócz brzuszka nie przytyłam tzn. napewno coś tam przybyło w dupci ale jakoś tego nie widać i mieszcze się w moje stare biodrówki, które mogę nosić pod brzusiem jeszcze. Ale tak ogólnie to brzuszek tylko urósł.

Do góry