reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WAGA naszych Słoneczek

Mój mąż wszedł dzisiaj na wagę sam, a potem z Mateuszem no i wyszło że nasz brzdąc waży 8,500!!!

reklama
wg wagi domowej Ola wazy 6800, ale nie wiem ile ma wzrostu :) W kazdym razie ubranka na 68 juz dawno za male :)

U nas waga urodzeniowa 2800 później powolutku do przodu a teraz mały przesadził - na początku lipca ważył 6100 a dzisiaj 6600 - byłam w szoku ;D miał większy apayt ale nie myslałam,że aż tak :laugh:

To i ja sie swoim "Maluszkiem" pochwalę. Waga urodzeniowa 3200 a teraz 7900 za dwa dni konczy 4 m-ce. Jest co nosic z tego czwartego pietra bez windy... bo wozek tez swoje wazy... :)

reklama
Do góry