reklama
benita_29
Marcowa mama 2006
Aniam,no wlasnie ze z kupka bylo baaardzo marnie-jak nie wlozylam czopka to wogole ja nie bylo,a tylko baki meczyly,dziecko marudne,w nocy budzilo sie co godzine,a w piersiach mleczko bylo bo sprawdzalam.No i to ze nagle przestala przebierac.Ja tam sie zamartwilam bo do tej pory szlo dobrze.Ale odkad raz dziennie zaczelam podawac kaszke i raz dziennie pare lyzek zupki poszlo w gore- przez ostatni tydzien przeprala 150g i biorac pod uwage upaly to raczej nie zle.Poza tym codziennie jest ladna kupka,bole brzuszka przestaly,juz spi ladnie w nocy,jest radosna i wszystko jest o.k. ;D ;D ;D No i teraz kiedy juz jestem spokojna to pewnie ze przestane ja wazyc co tydzien,bo tez jestem tego zdania ze jezeli nie ma potrzeby,nie m,a co co chwile na wage iscAniam pisze:wiesz co Benita, mysle ze nie ma co panikowac. moze lekarka faktycznie ma racje. Ja tam dziecka tak czesto jak ty wcale nie waze i nawet bym nie zauwazyla ze nie przybrala. Dla mnie jak nie placze non-stop, nie spi non- stop, lubi sie pobawic, zalatwia sie i jest spokojna to znaczy ze wszystko ok. Najwazniejsze ze dziecko nie chudnie. Kto niby powiedzial, ze niemowle nie moze przez 10 dni nic nie przybrac?
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
4 miesiące - waga 7650, 64 cm.
K
KingaP
Gość
agao! ja wiedziałam, że ten Twój Oluś, to w przedbiegach wzystkich prześcignie To chyba przez to, że w ciąży wyleżany, rósł i jadł...
A
azik
Gość
agao, no to masz co nosić... siłownia za darmo
reklama
agao pisze:u nas 10 kg i ubranka na 86 cm :
No, no... to prawie dwie moje Martynki