reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WAGA naszych Słoneczek

No i nie mamy 6 kg, mamy za to 5820g.
Przybiera 110g na tydzień (już od 12 tygodni :D)
I 64 cm wzrostu.
Modelka będzie czy co? ;) ;) ;)

reklama
ja kupuje body 92 cm. Po upraniu są w sam raz. Chociaz moj pewnie ma z 70 cm ale za to tlusciutki wiec jak mu kupie mniejsze to z kolei są obcisłe. Kupiłam body 86cm i poszly w odstawke.

Aniam pisze:
wiesz co Benita, mysle ze nie ma co panikowac. moze lekarka faktycznie ma racje. Ja tam dziecka tak czesto jak ty wcale nie waze i nawet bym nie zauwazyla ze nie przybrala. Dla mnie jak nie placze non-stop, nie spi non- stop, lubi sie pobawic, zalatwia sie i jest spokojna to znaczy ze wszystko ok. Najwazniejsze ze dziecko nie chudnie. Kto niby powiedzial, ze niemowle nie moze przez 10 dni nic nie przybrac?
Aniam,no wlasnie ze z kupka bylo baaardzo marnie-jak nie wlozylam czopka to wogole ja nie bylo,a tylko baki meczyly,dziecko marudne,w nocy budzilo sie co godzine,a w piersiach mleczko bylo bo sprawdzalam.No i to ze nagle przestala przebierac.Ja tam sie zamartwilam bo do tej pory szlo dobrze.Ale odkad raz dziennie zaczelam podawac kaszke i raz dziennie pare lyzek zupki poszlo w gore- przez ostatni tydzien przeprala 150g i biorac pod uwage upaly to raczej nie zle.Poza tym codziennie jest ladna kupka,bole brzuszka przestaly,juz spi ladnie w nocy,jest radosna i wszystko jest o.k. ;D ;D ;D No i teraz kiedy juz jestem spokojna to pewnie ze przestane ja wazyc co tydzien,bo tez jestem tego zdania ze jezeli nie ma potrzeby,nie m,a co co chwile na wage isc :)

agao! ja wiedziałam, że ten Twój Oluś, to w przedbiegach wzystkich prześcignie :) To chyba przez to, że w ciąży wyleżany, rósł i jadł... :)

reklama
Do góry