reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WAGA naszych Słoneczek

reklama
kurcze to mój kurdupelek najmniejszy - 4 miechy (bez jednego dnia - wczoraj) 5500 i 63 długi. się zaczynam martwić żeby nie był taki mały pierdek jak ja, bo sobie tego nie daruję.

kaśka76 pisze:
kurcze to mój kurdupelek najmniejszy - 4 miechy (bez jednego dnia - wczoraj) 5500 i 63 długi. się zaczynam martwić żeby nie był taki mały pierdek jak ja, bo sobie tego nie daruję.
Kaska,czy nie wiesz ze dzieci zawsze przerastaja swoich rodzicow?? :) A Piotrek poza tym jest facetem,zobaczysz ze przerosnie nie tylko Ciebie ale rowniez tatusia!!! 8)

pytia pisze:
Zważyliśmy się też: 6900 w wieku 4 miesięcy i 9 dni :) Czyli przez ostatnie dwa tygodnie Jaś przybrał aż 700g, tym samym podwoił już swoją wagę urodzeniową. Nareszcie jestem spokojna...
Pytia,to Jas z moja Majka ida jedna droga ;) :) ,bo Majka tez wlasnie podwoila swoja wage urodzinowa i jeszcze plus 200 gr.,czyli podwoila wage 10 dni temu kiedy wazyla 5800 a wczoraj zwazylam i waga pokazala 6000g :)

My mamy wizyte 7 lipca,wtedy znowu szczepienie.Moja corcia niestety nie jest tak odwazna i zawsze placze przy szczepieniach. :(

kaśka76 pisze:

kaśka! mój Rafał też nie jest wysoki, a jaki fajny!!! :) (Nieskromność to moja cecha :) )

Moja Kinga dziś waży 5500g nie za dużo, ale związane to jest z tym, że miała te bakterie w moczu, no i też chyba genetycznie, bo ja jestem drobna, a mój mężuś co prawda wysoki ale chudzinka. I Kinga też chyba będzie wysoka i chuda.
No i nareszcie dziś została zaszczepiona:-)

my dzis tez po podwojnym szczepieniu i narazie spokoj na 4 miesiace , Marysia byla dzielna troszke poplakala i gapila sie wszedzie , ostatnio tak ja wszystko nie interesowalo. :) dziwila sie ze lekarz sie do niej nie "wdzieczy" bo byl powazny i z nia nie gadal i to sprawialo ze robila rogaliki do placzu. Jak tylko zaczynalam do niej mowic to sie usmiechala.

Wiec klocek ma juz (w wieku 3 miesiecy i 6 dni) troche ponad 8kg (tj.16,8funtow) i mierzy 65cm i wlasnie podwoila wage urodzeniowa (po urodzeniu 4100).

maga_86 pisze:
jagunia była dzisiaj na szczepieniu waży 7230... jeszcze 30 gram i podwoi swoją wagę urodzeniową, jak czytam ile ważą wasze dzieci to odnoszę wrażenie,że mam w domu małego klopsa ;)
magamoj Igi wazy 7200 i mierzy 67cm to mamy podobne klocuszki :) :)

reklama
Do góry