reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WAGA naszych Słoneczek

Patrycja w szóstym tygodniu ważyła 4660g ale za to dziś (3 miesiące i 8 dni) waży 6130g. Ale i tak wygląda na malutką kruszynkę (ta jej drobna budowa ;D )

reklama
moj bobek wazy juz 8 kg. Najgorsze jest tachanie klocuszka. Bo 5 minutach juz mi ręce opadają. Ale za to mięśnie bicepsów sobie wyrobiłam 8)

jagunia była dzisiaj na szczepieniu waży 7230... jeszcze 30 gram i podwoi swoją wagę urodzeniową, jak czytam ile ważą wasze dzieci to odnoszę wrażenie,że mam w domu małego klopsa ;)

o kurcze! maga, one (Jagódka i Karola) rodziły się się tego samego dnia!!!

Pocieszam się tym, że my z Rafim jesteśmy chuderlaki, to jaka ma być ta nasza córa?

to chyba za mamą..jej ojciec ma 180 i waży w porywach 66 kg, mamusia 167 i oscyluje gdzieś w granicach 62...pocieszam się,że mięśnie ważą więcej niż tłuszcz..;)

a my na szczepienie chodzimy od piatku ::)
w pt nieczynne,w pn tez nie we wt powiedzieli ze nie wiadomo
ide jutro i zobaczymy
bo cos mi tu strajkiem smierdzi :mad:

My też dziś byliśmy się zaszczepić. Kamil przytył od ostatniego razu tj. miesiąc i 11 dni temu 1940 i do podwojenia wagi urodzeniowej zostało mu 60g. Waży teraz 6740 :) wzrost ma 63 cm tj 4 więcej niż ostatnio a 9 cm od urodzin . obwód klatki piersiowej to 40 cm i główki też. Poza tym jestem z niego dumna prawie wcale nie płakał może 30 sekund :)

reklama
No to Koga nie martw się! :) Jak dobrze przybiera to jest ok!

No Maga, 7230...to nieźle :) Jagoda mniej więcej w wieku Filipa - on waży ok. 6400.

Do góry