reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WAGA naszych Słoneczek

Nie mam pojęcia, Catherinka, czy ogólnopolski. Moja przychodnia należy do Porozumienia Zielonogórskiego, więc może tylko oni strajkują. Nie wiem :(

reklama
Pytia, ale mnie załamałaś. Ja już dwa tygodnie czekam ze szczepieniem i mam iść we wtorek... :(

W moich dwójkach ani w trójkach nigdy nie napotkałam na dziurki. Niestety :(

aniam - może to tylko moja przychodnia strajkuje? Może u ciebie wszystko będzie ok.

katiNJ pisze:
Wracajac do tych nieszczesnych dziurek w pampersach czy wasze 3 maja? Bo ja juz uzywam trzecia paczke i w dwoch paczkach byly a w jednej nie. ;)

o jakie dziurki chodzi bo też używam pampersów ale chyba jestem niedoinformowana ::)???

waga mojego Maksia na dzień dzisiejszy: 6400 ( jutro skończy 15 tygodni)
waga urodzeniowa 3850

byłam w przychodni głównie po recepte na mleko bebilon pepti ale godzine musiałam czekać
mimo że rejstrują na godziny to i tak bałagan!

czy któraś z was stosowała może krem E 45?
lekarz nam proponował na suchą buźke Maksa ale kosztuje prawie 30zl i sie zastanawiam czy warto

Jesli chodzi o Pampersy i dziurki, to ja mieszkam za granica i tutaj wszystkie Pampersy maja powloke z dziurkami . Uzywalam Pampersow 2 i 3 kupionach w polsce i tez nie mialy powloski z dziurkami, poza tym jest duza roznica w wykonamiu i miekosci , niestety polskie pampersy nie sa tak dobrze wykonane i to odrazu widac :(

reklama
Dowiedziałam się, że do strajku lekarzy nie dojdzie, bo dostaną podwyżki. I zaszczepię moją córcię :laugh:

Do góry