reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WAGA naszych Słoneczek

Witam wszystkim jestem nowa tak troszke bo malo sie odzywalam ale musze przyznac ze przez cala ciaze wasze rozmowy i spostrzezenia byly dla mnie podpora moglam wiele porownywac. Takie forum jest bardzo przydatne poniewaz ja nie mialam z kim porozmawiac o przebiegu ciazy ani o maciezynstwie a dzieki wam duzo moglam sie dowiedziec i w koncu odwazylam sie odezwac Pozdrawiam serdecznie Marta. Nasz maluszek Igorek dzis byl u lekarza i wazy 7200 i miezy 67cm urosł 10 cm w 6 tyg az pani doktor 2 razy go miezyla. Ale jest zdrowiutki. jeszcze raz pozdrawiam

reklama
Qrcze moj Kuba ostatnio ważył 5700 teraz chyba dobił do 6kg ale do 7200 to mu jeszcze daleko. Jak czytam o wagach waszych pociech to wydaje mi się, że Kuba jest mały ale jak na niego patrze to policzka i fałdki są niczego sobie :D a lekarz mówi,że oki. Myśle, że jest tak dlatego ,że mój młody ważył przy urodzeniu 2800 a nie np. 3500.

kjujik, wcale nie jesteś nowa, pamiętamy cię ;D Super, że się uaktywniłaś. Igorek to już spory chłopak. Mam nadzieję, że teraz częściej się z nami nim podzielisz ;)

Odebrałam wczoraj wyniki badań moczu Kingi- bakteri nareszcie nie ma !!!!!!!! ;D I może wreszcie więcej córa będzie przybierała na wadze.

ivon pisze:
Odebrałam wczoraj wyniki badań moczu Kingi- bakteri nareszcie nie ma !!!!!!!! ;D I może wreszcie więcej córa będzie przybierała na wadze.
To fajnie, Ivon,ze w koncu wszystko w porzadku i Kingunia juz zdrowa.teraz nic innego ci nie zostalo,tylko cieszyc sie coreczka i patrzec jak rosnie :)

ivon pisze:

zyczymy jej tego :) i cieszymy sie ze wszystko dobrze sie skonczylo :) :)

reklama
Do góry