reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WAGA naszych Słoneczek

hihih nasze marcóweczki cichociemne :-D:-D:-D:rofl2: ja nawet nie weim o jakich wy butach piszecie
ja kupial Antkowi buty roz 25 za duze, pojechalam wymienic na 24 a te tak samo za duze jak 25 w piatek jade po 23 ciekawe czy beda dobre

reklama
superfita (r 30) kupiłam Piotrusiowi - wiosenno jesiennego wysokiego - matko - fajne , super ale 200 zł :(

teraz takiego lekkiego wiosenno letniego (nie sandałka) kupiłam dla Piotrka w BATA (r29) a dla Bartka w deichmanie (r24) (niemieckie ale nie elefaneny) - za dwie pary dałam 160 zł (promocje sezonowe)

geoxy mnie cena zupełnie dobijają wiec nawet na nie nie patrzę

jeszcze przede mną zakup sandałków (ale w ostatniej chwili - bo Bartkowi noga ruszyła co miesiąc 0,5 cm do przodu)

Emi waży 13 kg ma 92cm a buciki kupowałam do przedszkola kapcie rozmiar 24 sa troszke przyduże ale 23 były na styk i mowila ze palec ciśnie wiec raczej czas na 24

Ja wczoraj kupiłam Mateuszowi buty na zimę - rozmiar 28:szok:
Szczerze mówiąc to nie wiem czy są dobre - Mato nienawidzi przymierzać czegokolwiek:baffled:
Krzyczał w sklepie nie, brał swojego buta do ręki i mówił: Mam tego:-D
Obecne buty ma w rozmiarze 27 więc zdecydowałam sie na większe (mam 5 dni na zwrot). Zmierzyliśmy mu w domu stopę patykiem. Potem włożyłam go do buta i zostaje jakieś 1,5-2 cm wolnego miejsca. Co o tym myślicie, wymienić na mniejsze:confused: Przymierzałam but z rajstopami, bez skarpet. Zimy na razie nie ma więc może mu noga podrośnie.

No przesadziłam:-D 2 cm nie ma, 1 z kawałkiem. Stwierdziliśmy z J. że jednak nie wymieniamy:sorry2:
Ewentualnie jeśli szybko zrobi sie zimno, kupimy mniejsze.
Robię tak, gdyż w zeszłym roku i tak kupowałam dwie pary butów, bo z jednymch po 3 miesiącach wyrósł:-p

Kinga a jaki Karola ma rozmiar?

Lolcia-widze ze nasze chlopaki ida rowno z wielkoscia stopki- Jas teraz nosi 27/28 a na zime waham sie pomiedzy kupnem 28 albo 29 bo jasia stopka ma wielkosc okolo 17cm a ppowinien miec kolo 0,5cm luzu wiec chyba kupie jakies wieksze 28.
Rozmiar 23 Jas mial majac 14 miesiecy:-D:-D

Lolcia-widze ze nasze chlopaki ida rowno z wielkoscia stopki- Jas teraz nosi 27/28 a na zime waham sie pomiedzy kupnem 28 albo 29 bo jasia stopka ma wielkosc okolo 17cm a ppowinien miec kolo 0,5cm luzu wiec chyba kupie jakies wieksze 28.
Rozmiar 23 Jas mial majac 14 miesiecy:-D:-D

felqua:-D
Mato rozmiar 23 zaczął nosić jak miał też chyba niecałe 15 miesięcy:sorry2:

No cóż mamy kawał chłopaków:-)

reklama
u nas tez nózka wielkości mniejszaego buta siedmiomilowego :-):-):-) w 26 palec wyłazi obecnie ma 27 a na zime to ja nie wiem jaki nr buta kupic bo u nas nogi rosna jak na drożdżach ( Julka ma 7 lat a but nr 36-37 ) wiec jesli któas ma nie uzywane nowe butki na zimne po sobie chetnie kupie :-):-):-)

Do góry