reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WAGA naszych Słoneczek

reklama
co do butów - można dostać fajne okazje w zarze - ostatnio kupiłam dwie pary skórzanych butów za 100 zł i jeszcze tenisówki za 60 zł i widziałam sandałki też za 60 - właśnie się do nich przymierzam:tak:

u nas rozmiar 24/25

Koga -hehehe ja tez w Zarze kupiłam Antkowi butki jedna para za 15zł :szok::szok: .i dwie po 59 zł . i koszulki dwie z długim rekawem za 16 zł /szt (takie w paski szaro-granatowe..tu Kaśka76 pewnie zacznie piszczeć ;-);-);-):rofl2::rofl2::rofl2:bo zdajsie lubi takie paski ) i jeszcze 2 koszulki z krótki rekawek 16 zł za szt.

kaśka u nas superfity są w każdym sklepie bartka.

My też sandałki od nich będziemy kupować, a póki co kupiłam takie do piachu sportowe w CCC i sandałki do piachu też w CCC - baaardzo fajne i śmiesznie tanie!

jadziś kupiłam małemu sandałki - nr 24 - są ciutkę za duże,ale mały jak je założył to nie chciał zdjąć :-) Zaryzykowałam firmę,której nie znam,bo w bartku nie było nic specjalnego - butki mają sztywny zapiętek, sa wyprofilowane i super lekkie ;-) - mam nadzieję,że warte swojej ceny :tak:

iwosz superfity są genialne i nasze bartki przy nich wysiadają. To austriacka firma z tradycjami, robili buty dla maluchów, kiedy o bartku nikt jeszcze nie słyszał.

to fajnie,że macie o nich dobre zdanie-młody założył i gania i nie chce zdjąć :-);

Kaśka- ja kupiłam w sklepie Humanic w centrum handlowym Reduta :baffled: - to bardzo fajny sklep - nawet mój meeeega wymagający mąż znalazł tam dla siebie sandały :-)

Ivka- no ja niestety nie moge kupić małemu pierwszych lepszych butków, bo strasznie koslawi nogi (po Piotrku):-(; niedługo znowu odwiedzimy ortopedę aby zapytać co dalej, a póki co dobre buty, kapcie ze ściętym obcasem i pilnowanie jak siada :baffled:

Nasz ortopeda, zachwycony stopami Oli (podobno rzadko kiedy 2latek ma tak ladnie wysklepiona i uksztaltowana stope) , powiedzial, ze do 4 roku zycia absolutnie nalezy kupowac buty bardzo dobrej jakosci, potem juz nie trzeba tak uwazac.

reklama
Iwosz - to te, o których pisałaś, że kupiłaś to z ccc? a superfity kupowałaś wcześniej?
u nas niestety w bartkach nie ma superfitków

Do góry