reklama
Iwosz - JAkA FIRMA?????????????
Superfit
karolkaz
Fanka BB :)
Koga -hehehe ja tez w Zarze kupiłam Antkowi butki jedna para za 15zł .i dwie po 59 zł . i koszulki dwie z długim rekawem za 16 zł /szt (takie w paski szaro-granatowe..tu Kaśka76 pewnie zacznie piszczeć ;-);-);-)bo zdajsie lubi takie paski ) i jeszcze 2 koszulki z krótki rekawek 16 zł za szt.
ivka76
kaśka u nas superfity są w każdym sklepie bartka.
My też sandałki od nich będziemy kupować, a póki co kupiłam takie do piachu sportowe w CCC i sandałki do piachu też w CCC - baaardzo fajne i śmiesznie tanie!
My też sandałki od nich będziemy kupować, a póki co kupiłam takie do piachu sportowe w CCC i sandałki do piachu też w CCC - baaardzo fajne i śmiesznie tanie!
ivka76
jadziś kupiłam małemu sandałki - nr 24 - są ciutkę za duże,ale mały jak je założył to nie chciał zdjąć :-) Zaryzykowałam firmę,której nie znam,bo w bartku nie było nic specjalnego - butki mają sztywny zapiętek, sa wyprofilowane i super lekkie ;-) - mam nadzieję,że warte swojej ceny
iwosz superfity są genialne i nasze bartki przy nich wysiadają. To austriacka firma z tradycjami, robili buty dla maluchów, kiedy o bartku nikt jeszcze nie słyszał.
to fajnie,że macie o nich dobre zdanie-młody założył i gania i nie chce zdjąć :-);
Kaśka- ja kupiłam w sklepie Humanic w centrum handlowym Reduta - to bardzo fajny sklep - nawet mój meeeega wymagający mąż znalazł tam dla siebie sandały :-)
Ivka- no ja niestety nie moge kupić małemu pierwszych lepszych butków, bo strasznie koslawi nogi (po Piotrku):-(; niedługo znowu odwiedzimy ortopedę aby zapytać co dalej, a póki co dobre buty, kapcie ze ściętym obcasem i pilnowanie jak siada
Kaśka- ja kupiłam w sklepie Humanic w centrum handlowym Reduta - to bardzo fajny sklep - nawet mój meeeega wymagający mąż znalazł tam dla siebie sandały :-)
Ivka- no ja niestety nie moge kupić małemu pierwszych lepszych butków, bo strasznie koslawi nogi (po Piotrku):-(; niedługo znowu odwiedzimy ortopedę aby zapytać co dalej, a póki co dobre buty, kapcie ze ściętym obcasem i pilnowanie jak siada
Nasz ortopeda, zachwycony stopami Oli (podobno rzadko kiedy 2latek ma tak ladnie wysklepiona i uksztaltowana stope) , powiedzial, ze do 4 roku zycia absolutnie nalezy kupowac buty bardzo dobrej jakosci, potem juz nie trzeba tak uwazac.
reklama