reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WAGA naszych Słoneczek

reklama
co do butów - można dostać fajne okazje w zarze - ostatnio kupiłam dwie pary skórzanych butów za 100 zł i jeszcze tenisówki za 60 zł i widziałam sandałki też za 60 - właśnie się do nich przymierzam:tak:

u nas rozmiar 24/25

Koga -hehehe ja tez w Zarze kupiłam Antkowi butki jedna para za 15zł :szok::szok: .i dwie po 59 zł . i koszulki dwie z długim rekawem za 16 zł /szt (takie w paski szaro-granatowe..tu Kaśka76 pewnie zacznie piszczeć ;-);-);-):rofl2::rofl2::rofl2:bo zdajsie lubi takie paski ) i jeszcze 2 koszulki z krótki rekawek 16 zł za szt.

kaśka u nas superfity są w każdym sklepie bartka.

My też sandałki od nich będziemy kupować, a póki co kupiłam takie do piachu sportowe w CCC i sandałki do piachu też w CCC - baaardzo fajne i śmiesznie tanie!

jadziś kupiłam małemu sandałki - nr 24 - są ciutkę za duże,ale mały jak je założył to nie chciał zdjąć :-) Zaryzykowałam firmę,której nie znam,bo w bartku nie było nic specjalnego - butki mają sztywny zapiętek, sa wyprofilowane i super lekkie ;-) - mam nadzieję,że warte swojej ceny :tak:

iwosz superfity są genialne i nasze bartki przy nich wysiadają. To austriacka firma z tradycjami, robili buty dla maluchów, kiedy o bartku nikt jeszcze nie słyszał.

to fajnie,że macie o nich dobre zdanie-młody założył i gania i nie chce zdjąć :-);

Kaśka- ja kupiłam w sklepie Humanic w centrum handlowym Reduta :baffled: - to bardzo fajny sklep - nawet mój meeeega wymagający mąż znalazł tam dla siebie sandały :-)

Ivka- no ja niestety nie moge kupić małemu pierwszych lepszych butków, bo strasznie koslawi nogi (po Piotrku):-(; niedługo znowu odwiedzimy ortopedę aby zapytać co dalej, a póki co dobre buty, kapcie ze ściętym obcasem i pilnowanie jak siada :baffled:

Nasz ortopeda, zachwycony stopami Oli (podobno rzadko kiedy 2latek ma tak ladnie wysklepiona i uksztaltowana stope) , powiedzial, ze do 4 roku zycia absolutnie nalezy kupowac buty bardzo dobrej jakosci, potem juz nie trzeba tak uwazac.

reklama
Iwosz - to te, o których pisałaś, że kupiłaś to z ccc? a superfity kupowałaś wcześniej?
u nas niestety w bartkach nie ma superfitków

Do góry