reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WAGA naszych Słoneczek

My mamy miarkę drewnianą, ręcznie malowaną w postaci z "Kubusia Puchatka" - ostatnio mierzyłam Szymesia jakiś miesiąc temu - miał 82cm.

Ja robię na zamówienie drewniane miarki np. z pojazdami, morskimi zwierzętami, mieszkańcami łąki itd. - jeśli ktoś z Was taką oryginalną miarkę potrzebuje to proszę o kontakt. Dodam, że każda miarka jest inna, każda ręcznie rysowana i podpisana zgodnie z życzeniem.

reklama
Jas wazy 13,5 kg a mierzy 87 cm. Nam tez w przychodni wychodzi inna waga-ale oni tam maja sprzet sprzed epoki lodowcowej-wiec bardziej obstawiam na wynik mojej nowej wagi elektronicznej.

My mamy miarkę drewnianą, ręcznie malowaną w postaci z "Kubusia Puchatka" - ostatnio mierzyłam Szymesia jakiś miesiąc temu - miał 82cm.

Ja robię na zamówienie drewniane miarki np. z pojazdami, morskimi zwierzętami, mieszkańcami łąki itd. - jeśli ktoś z Was taką oryginalną miarkę potrzebuje to proszę o kontakt. Dodam, że każda miarka jest inna, każda ręcznie rysowana i podpisana zgodnie z życzeniem.

IVKA76 Ile kosztuje taka miarka?? Ja narazie nie mam i nawet nie wiem, ile mierzy mój synek.

Ivka czego ty nie robisz , dla moich maluchów zrobia sliczna pamietke w postaci obrazków wyszywanych krzyzykami z data urodzenia i waga i slicznymi motywami dla dzieci :-)

a co do wagi to moj Antonio nie nalezy do maluszkow w lipcu wazyl ok15 kg i mierzyl 86 wiec witamy w klubie wielkoludów

Ivka- masz talent bez dwóch zdań:tak::tak::tak:...a wiesz tak sobie pomyślałam ..może Ty byś swoją firmę załozyła:tak::tak::-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: ...ale jak robisz takie artystyczne rzeczy to jest taka galeria internetowa ..tam artysci wystawiają swoje prace i można je kupić...troszku to działa jak allegro jak mi się uda wkleje Ci link :tak::tak:- - K u f e r A r t - paski - akcesoria - - biżuteria, kolczyki, torebki, vintage, broszki naszyjniki klipsy pierścionki ubrania moda vintage gadżety akcesoria torebki prezenty, sklep internetowy, galeria artystyczna, unikalne wyroby tworzone prze

karolka taka własna galeria to byłoby coś, tyle że ja mam zbyt mało czasu na robienie tych swoich dzieł żeby była ich odpowiednia ilość.

Dziękuję za link do tej galerii, na pewno o tym pomyślę.

A gdyby ktoś z Was lub z Waszych znajomych, potrzebował coś oryginalnego to proszę wołać - na pewno coś znajdę i chętnie zrobię :-)

młody zaszczepiony :) - 3 szczepionkami, bo wprowadzili obowiązkowy HIB :(
ja postraszona,że IV dawka Infanrixu najczęściej wywołuje odczyny (po MMR II mam już dość odczynów)...
waga -12 kg, wzrost 83 cm..

reklama
Do góry