reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WAGA NASZYCH DZIECIĄTEK!!!

Cicha - chowa-nie chowa ;-)- poniżej cała naga (no prawie) prawda - nabity jest i grubokościsty - na tym zdjęciu nie widać ale nóżki są takie "solidne" :) zresztą fałdek i brzucha jak widać też nie brakuje...
a jego wielkie dłonie i stopy tez muszą swoje ważyć ;)

reklama
Baska jak dla mnie to Karol ma super figurke;-) i chyba faktycznie po prostu dobrze czy tez tak jak piszesz 'solidnie' wyglada:-) Gdybym ja wkleila taka fotke Julka to bebolek by mu wystawal na pol metra - bo u nas golym okiem widac skad ta waga:-)

Baska Karolek jest bardzo dobrze zbudowany, widac poprostu, że niczego mu nie brakuje:tak::tak::tak:, tak naprawdę z tego mi lekarka mówiła, że problemy z nadwagą z reguły pojawiają się w wieku 7-9 lat i wtedy trzeba szczególnie dbać o dietę ( w sensie odzywiania prawidłowego) dziecka. Otylka tez pulchniutka chociaż tak naprawdę nie wiem z czego, słodycze dostaje ograniczone w niewielkich ilościach i z reguły małokaloryczne, zjada sporo owoców, chleb sporadycznie..jak jest mega głodna, dziennie zupki... i z reguły miesko gotowane lub duszone. A zatem na palacach jednej ręki mogłabym policzyw ile razy je w miesiącu cos czego może niepowinna, typu pieczone itd....nawet paluchy ograniczyłam....a i tak brzuchol jak jest tak był...

Ell - ja myślę że w tym wieku ma po prostu prawo mieć taką budowę- to normalne!!! Wyciągnie sie jeszcze bardziej to brzuchol zniknie :)

a moja to taka długawa kluska - typ figury - ołówek - po mamusi - bo tak mnie kiedys nazwała pewna sklepowa:/...

reklama
Nasz Misiek wysoki i szczuplak - 10600g. W szpitalu był tego samego wzrostu co dwulatek i 19 miesięczny chłopczyk. Młodszy o półtora miesiąca chłopczyk był od niego o pół głowy niższy i wyglądał przy Mikusiu jak Pudzian - z reszta taką nadaliśmy mu ksywkę ;-)

Chyba nieźle spala, bo apetyt ma wręcz niesamowity! Normalnie prawie całymi dniami cos je...

Do góry