reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WAGA NASZYCH DZIECIĄTEK!!!

reklama
No to Kuba przodowniku - prowadź!!! nie wiem gdzie, ale prowadź - może na sumo albo strong menów ;) chyba lepiej to drugie - przecież to takie dobrze zbudowane chłopaki ;)

No to z Bartusia tez jest niezly kawal chlopa:-):-)

A nasze dziewczynki od maleg jak to na pany przystalo wysokie i szczuple:-)

hahaha, tylko Oti bedzie pucowata;-)normalnie od tygodnia ma zakaz paluszków, bo wszystkie spodnie rozmiarówki 86 za wąskie są w pasie i w du***, tylko dresaki ok:szok:

Dzis bylismy na szczepieniu(ale nie pytajcie na co,za miesiac na nastepne) i przy okazji wrzucilam Noemi na wage...Waga w ciuchach tak jak stala 11310 wiec bez pampersa itd.jakies 11kg...A wzrost 82cm...

No calkiem spora:-D Ale wiecie co jak ja wazylam to byla przede mna kobieta z 9 miesieczna corka i ona wazyla tylko 200 gram mniej niz moja mloda...No ale musze przyznac ze wogole nie bylo po dziecku widac ze tyle wwazy...Z wrazenia az porwalam kobiecie dziecko z rak by sobie porownac:-D:-D:-D

reklama
Do góry