reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WAGA NASZYCH DZIECIĄTEK!!!

Dziewczyny a moje Kochanie waży niecałe 2200 i lekarz powiedział,że może będzie 2700 taki drobniusi facet ale i tak więcej jak moją córcia która ważyła 2490 w dniu narodzin a urodziła się w 38tc....

reklama
moj mial 03/05 prawie 3kg ;D
niesamowite, ze taki bysio siedzi u mnie w brzuchu!
przewidywana waga przy porodzie 3,6kg :D
jak dla mnie to taki w sam raz dzidzius :D :D :D

Hehe to sobie zaczynam myśleć że Karolek to też może być kawał chłopa skoro wczoraj miał ok 2700...ale podobno dziecku przybywa jakieś 200-300 g tygodniowo więc zależy ile sobie jeszcze tam posiedzi, bo jakby siedział jeszcze miesiąc to ja dziękuję :) Ja się z nim umawiam żeby tak jeszcze z 2,5 tyg poczekał, no ale okaże się co on na to :D

::) Witam Was wszystkie po wczorajszym USG moja córcia nadal jest córcią a waży 2330.
bardzo się cieszę bo dostałam dużo ślicznych sukienek no a chłopczyk w sukience to nie bardzo ;D

nie trzeba byc konserwatywnym ;) hihihi
na pewno nie jeden chlopczyk dobrze by sie w sukience prezentowal, a ile to przyjemnosci dla mamusi ;D ;D ;D

Agatatje, dzieki miałaś racje żeby sie nie martwić :) w 35 tyg ważyła 2155
Właśnie wróciłam z usg, nasza Oliwka waży dziś 2900 g tj. 37 tydz. ciązy

no moj dokladnie tak samo wazyl i zapowiadal gin, ze dociagnie do 3,6kg wiec twoja mala pewnie tez cos podobnie :D

Ja ważę 60 kg (bylam pewna ze mniej ) a Eliaszek 2900 ! Duzo jak na srodek 35 tygodnia ;)

no kochana jesli prognozy sie sprawdza to pewnie do 4kg dobije ;D
ja jestem bardzo ciekawa jaki duzy bedzie naprawde moj synus :D
wielki nie jest, wiec moze byc conajwyzej tlusciutki ;)

reklama
A mnie sie wydaje ze Eliasz ku zaskoczeniu mojemu i lekarza bedzie chudziutki ale dlugi stad ta szokujaca waga ;D

Do góry