reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WAGA NASZYCH DZIECIĄTEK!!!

Po wczorajszej wizycie nasza dziewczynka wazy 1650 g w 31 tc i 2 dni. Obrocona jest glowka na dol, konkretnie w mojej lewej pachwinie ;D

reklama
Nasz Mieszko dzisiaj na wizycie ważył 2600 (32 tc i 4 dni) i też główka na dole! ;D Dorodny chłopak Pani dr mówiła ::)

Moja "maleńka" w 31t1 d- 2300- ale będzie dziewucha:))) oj chyba razem z mamą na dietke się w lipcu wybierze:)

witam dziewczynki dzisiaj po wizycie u lekarza masz kacperek po skończonych 31 tygodniach ma wage 1660 ulozony jest w dól zdziwilam sie ze juz jest gotowe do wyjscia ale nie to mnie zaskoczylo dowiedzialam sie ze moje malenstwo ma trzy nerki po prawej stronie ma jedną a po lewej ma podwójną i wszystkie pracuja prawidlowo pytalam sie czy w czyms to moze przeszkodzic powiedzial ze nie ze ludzie kiedys rodzili sie z jedną nerka i o tym nie wiedza i zyja kiedys nie robiono usg po porodzie mam zrobic usg nerek mojemu maleństwu i sprawdzic i to bylo dla mnie najwieksze zaskoczenie

ooo- Agusiaa- jak tak dalej pójdzie - to urodzisz niezłego klocka:)- MIeszko okazały meżczyzna:)! ;) na mnie równiez zrobił wrazenie ;D

Agusia24 - Kacperek także potrafi szokować:)- i już zaskakiwac ( a u meżczyzn dziś tak o to cieżko:)

a w tym wszytkim - najwazniejsze, by nasze Skarby byłu zdrowe:)!!!

Wlasnie wrocilam od gina. Mateuszek wazy 1500 w 31t1d - kolosik nie jest, lekarz mowil ze lepiej dla mnie:))))
Polozony miednicowo, mam nadzieje ze sie niedlugo obroci, bo ma jeszcze miejsce:))))Gin mowil ze to juz czas na obrocik:)))) :) :) :)

Agusiaaa- Mieszko konkretny facet:)))) :) :) :)

Agusia24 - niesamowite...!!!! :)

Agusia24 ale masz niesamowitego niunia i jaki praktyczny. Jeszcze się nie urodził a już ma zapasową nerkę ;D ;D ;D

reklama
Agusia wooow, no niezle :D zrobilabys wrazenie na moim bracie (studiuje medycyne) hehe ;D
ale fajnie taka zapasowa nerke miec :D

Agaciulka normalnie wazy twoja dzidzia, moj wazyl chyba okolo 2300g w tym czasie, ale te pomiary sa takie szacunkowe i tak wiec nie wiadomo ile tak naprawde waza nasze dzidzie.
w kazdym razie martwic sie nie ma czym, bo teraz mala bedzie duzo tyla wiec spokojnie przynajmniej do 3kg dobije!

Do góry