reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WAGA NASZYCH DZIECIĄTEK!!!

reklama
powiem wam że ja juz zaczynam kupowac rozmiar 80 - sytarsznie mi urosła ostano - juz chyba z 75 cm ma albo i 76 jak ja sama mierzyła to mi tyle wyszło a wagowo to mysle ze 9500 spokojnie ale musze ją zważyć w przychodni. Buciki 19 więc długostopa będzie - ale już takaie wielkie stopy miała przy urodzeniu - 7,5 cm hihi

,BRAWO DLA OLENKI,MOJ MAXIOREK NIEWIELE WIECEJ WCZORAJ BYLISMY NA BILANSIE I WAZY TYLKO 8200,A W STYCZNIU WAZYL PRZESZLO 9 KILO.PANI DOKTOR MOWILA ZEBY SIE NIE MARTWIC,TO PONOC W TYM WIEKU CZESTO SIE ZDARZA ,BO DZIECIACZKI STAJA SIE AKTYWNE I ZABKI WYCHODZA BOLESNIE.A MOJ MAXIOR OD 2 MIESIECY BARDZO MALO JE,MUSZE WSZYSTKO W NIEGO NA SILE WMUSZAC,WIDZE ZE BARDZO SIE MECZY PRZEZ ZEBOCHY,KTORYCH NARAZIWE TYLKO 4 ,PIATY W DRODZE JAK TAK DALEJ POJDZIE TO CHYBA ZOSTANIE MU TYLKO Z POKARMOW MOJ CYCOL,KTOREGO NA SZCZESCIE NIE ODMAWIA.
ALE W PONIEDZIALEK JADE Z MAXIKIEM DO POLSKI I JAK WPADNE DO PORZADNEGO MIESNEGO TO MYSLE ZE WTEDY ZASMAKUJE W DOBRYM POLSKIM JEDZONKU,KTOREGOTU W UK NIESTETY NIE USWIADCZYSZ.
JAK PRZECHODZE KOLA MIESNEGO TO AUTENTYCZNIE MNIE ODRZUCA ,TAK POTWORNIE SMIERDZI BARANINA,W OGOLE MIESO TU JEST DO BANI.(niestety)

a my po szczepieniu iw wazymy 8000 g i 73 cm ( ale jak zwykle uważam że więcej)
oj mało nas mało .....ale usmiech mu nie schodzi z buxki

Pewnie że tyo najważniejsze żeby był uśmiech :)
Fusik mi się też zawsze wydaje że Karol wyższy niż go lekarz zmierzy....tym bardziej że ostatnio już mierzy nam na stojąco a to na pewno mniej wychodzi...

A co do wagi - was to pewnie nie dotyczy, ale mój lekarz na temat spadku wagi ma taką teorię że bardzo często waga w tym wieku spada jak jest nietolerancja glutenu...to podobno nie daje żadnych innych objawów oprócz tego że waga staje w miejscu albo spada, dlatego on akurat zaleca taką ostrożność i zwlekanie z wprowadzaniem glutenu

reklama
BASIU MOZE I TO RACJA Z TA NIETOLERANCJA GLUTENU,MAXIOR JUZ OD MIESIACA NA NOC ZASYSA KASZE MANNA NA ZWYKLYM MLEKU.
DZIEKI ZA SUGESTJE.W PONIEDZIALEK JADE DO POLSKI,WIEC NAPEWNO ZAJDE DO LEKARZA I SPOKOJNIE PRZEDYSKUTUJE TO Z FACHOWCEM

Do góry