reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WAGA NASZYCH DZIECIĄTEK!!!

reklama
Kurcze, a moja Olka z wagą ciągle w tyle... Ubranka 74, a waga poniżej 7 kg... Ostatnio mi wychodziło tak 6700g, ale to na wadze łazienkowej... W czwartek szczepienie, to się dokładnie zważymy... Ale ona drobniutka jest bardzo... I niby rozwija się prawidłowo, nawet zaczyna raczkować, ale i tak ta mała waga mnie trochę niepokoi... Taki z niej szczypior długi i tylko buzię ma pełną - policzki, jakby dwie piłeczki ping-pongowe w nich trzymała...

Aniu oleńki chyba tak mają. Moja panna też mierzy 68-70 cm a waży tylko 6900.I ostatnio prawie nam nie przybiera na wadze. Natomiast rozwija się świetnie, też zaczyna już raczkować i na razie mam się wagą nie przejmować i zobaczymy jak się dalej potoczy. Ostatnio jest bardzo ruchliwa w miejscu nie usiedzi.

Dziewczyny zauważcie, że nasze Maluszki coraz więcej się ruszają, więc i coraz więcej spalają - stąd te niższe przybieranie na wadze.

Dzisiejsza waga Mikusia - 8800g, a wzrost 78cm!!! Zdrów jak rybka :-)

A dziś dostałam sms-a od Asi od Eliaszka. Prosiła, żeby Was pozdrowić i pisała, że tonie w książkach :-) Eliaszek będzie miał operację w maju. Równiez waży ponad 8kg i mierzy 77cm:tak:

reklama
A ja właśnie o Asi i Eliaszku dziś myślałam- też ich serdecznie pozdrawiamy z Martusią!

Gratulacje dla Mikusia- duży chłopak!

My idziemy na szczepienie, a przy okazji ważenie w poniedziałek- ale moje ręce mówią, że trochę Martusi przybyło :-D:-D:-D

Do góry