reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WAGA NASZYCH DZIECIĄTEK!!!

Gratulujemy nowej liderce:-D :-D :-D my też tylko na cycku kaszek nie podajemy tylko zupke zamiast jednego karmienia no i soczki ewentualnie tarte jabłko lub marchewka może jutro spróbujemy banana:-)

reklama
oooo cholipaaaa....10,5 :szok: :szok: :szok: to 3 kilo roznicy miedzy Zosienka i Noemi...Tak sie czasami zastanawiam co jest powodem takiej roznicy wagi u tak malenkich dzieci...Bo 3 kilo to chyba dosc duzo co?

Stokrotki duzo sily zycze...Ale za to masz wiecej tego kochanego cialka do wycalowania:-D:-D:-D

łał- Stokrotka- pannica jak się patrzy:)

Klaudia także wyłącznie na piersi- jedynie raz dziennie dostaje soczek jakis - winogron..jabłka..dzika róża(cosik z gerbera po 4-5 m-cu) i jakiś deserek(także z gerbera)- niestety moja panna nie lubi nic co nie ma smaku słodkiego- próbowalismy- zupkę jarzynową- afe- szpinak- ble- pluła na zielono:)....wiec cycuś numer 1:)

Póki co kilogramy Zosi mnie nie martwią (nie mam na to zbytnio wpływu) tymbardziej że lekarz mówi że wszystko jest w normie , że jest zdrowa.... Jedyne moje zastrzerzenie to ból pleców od noszenia........... No a w piatek połamały mnie korzonki .Poprostu TRAGEDIA!!!!!!!!!Nie mogłam z łóżka wstać . Na szczęście to nie pierwszy raz jak spotkała mnie taka "przyjemność" i wiedziałam co robić ............ Lekarz przyjechał dał "koński" zastrzyk i jakoś chodze........... Ale ogólnie to tak jak patrycjo piszesz poprostu mam wiecej ciałeczka do wycałowania :-)

Stokrotka wow czym ty ją w tej Irlandii karmiłaś :-D :-D :-D :-D :-D :-D ale jak to mówią kochanego ciałka nigdy za wiele;-)
A tak przy okazji to na bolące plecki polecam chustę ale ty chyba masz.;-)

:-DMy byłyśmy w tamtą środę na szczepieniu ważeniu itp Waga Sandrusi to 7600 czyli norma. A szczepienie tym razem zakończyło się bez płaczu a to dzięki wspaniałej maści emla naprawdę dziewczyny polecam
Ostatnie dwa szczepienia to prawie przepłakałam razem z nią a teraz nawet nie zajęknęła.:no: :happy:

reklama
Do góry