reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WAGA NASZYCH DZIECIĄTEK!!!

reklama
W sumie, jak już bejbis sam chodzi, to nie takie straszne te kilogramy, bo sam je sobie przenosi, przynajmniej częściowo :-D:-D:-D:-D

Kasiu, bo Martusia to delikatna panienka.

My się ważymy żadko, przy szczepieniach czyli co 1-1,5 miesiąca. A tak na oko, to na domowej wadze z dokładnością do pł kilo. Brakuje mi w domu takiej wagi dla maluszka.

Dziewczyny moja pani pediatra twierdzi ze waga jest ok, Wojtek jest bardzo silny, sam już sie dzwiga do siadu i potrafi usiedziec kilka minut! Jak tylko zacznie więcej się ruszać to schudnie bez obae ja też byłam taka pulchna jako dziecko. Karmiony jest głównie piersia plus soczki i zupka zamiast jednego karmienia i to tyle.

Karolek dzisiaj 7680 w pampie i cienkim body czyli pewnie około 7600 waży - to całkiem średnio wychodzi w normach, tez się podnosi do siadania, ciężko mu to jeszcze idzie, nastęka się strasznie i nawkurza i zazwyczaj kończy się to tak że podniesie się trochę - prawie usiądzie ale zaraz spada w bok, i zaczyna od początku :) no a jak go sie posadzi to moment wytrzymuje i leci do przodu z kolei

a my byliśmy wczoraj u lekarza i ważymy tylko 6750, miesiąc temu ważył 6500, to bardzo malutko przytył, ale był chory i podobno może tak być, no ale ja jako matka jak zwykle muszę martwić

reklama
Do góry