Ja tez jak sama mierze to mi wychodzi około 67 ale nie wiem czy dobrze to robie (poza tym mierzyłam ostatnio z dwa tyg temu, musze powtórzyć dzisiaj) ale nawet jak nie robie tego dobrze to zawsze tak samo więc postęp widać - na początku jak zmierzyłąm po wyjściu ze szpitala to mi faktycznie wychodziło 51 cm - tak jak podali przy urodzeniu... także mój bardzo wystrzelił na długość!!! A z ciuszkami podobnie - mamy śliczną jesienną kurteczkę której pewnie już nie założy bo jesień jest dla nas łaskawa w tym roku
No i o kombinezonie zimowym w rozmiarze 68 (kupilismy okazyjnie) też pewnie zapomnimy...chyba że na kilka pierwszych dni zimy - w końcu teraz rośnie już ciut wolniej
reklama
ja jak sama mierze to 65 ale może to być niedokładne Kasiu a ile miał jak sie urodził?
Jak sie urodził to miał 56cm
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Chyba objęliśmy prowadzenie jeśli chodzi o wage Wojtuś waży 9100 a ile mierzy trudno powiedzieć, dokładnie zmierzyłam mu tylko stopke 12 cm. a jaka ostatnia waga u was dziewczyny i chłopaki?
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Tak tak niezły z niego urwis !!!
Waga wyjściowa 4300, urodziłam własnymi siłami bez znieczulenia!
Karmię raktycznie tylko piersią.
Waga wyjściowa 4300, urodziłam własnymi siłami bez znieczulenia!
Karmię raktycznie tylko piersią.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Moja pani pediatra mówi ,że jak tylko zacznie wiecej sie rusza to zdecydowanie schudnie, rzeczywiście nie wyglada na klocuszka:-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Sylwia kawal chlopa ci wyroslo...Jak zdrowy to najwazniejsze...Tylko pewnie mamusi czasami rece opadaja co?Bo mi czasami przy 6kilogramach wysiadaja i rece i plecy..Ale jak wieczorem juz sobie po kapaniu moja kluseczka na raczkach siedzi to mysle sobie..."jak to fajnie ze juz tyle cialka mam do wykochania i wycalowania-a przybedzie jeszcze wiecej;-) ""Noemi jak sie urodzila wazyla 2980...i mierzyla 51cm...a teraz 62cm...
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Najbardziej to szkoda mi tych ubranek jak patrze na te malusie to się rozczulam chyba sobie kilka zostawie:-) :-)