reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WAGA NASZYCH DZIECIĄTEK!!!

Ja tez jak sama mierze to mi wychodzi około 67 ale nie wiem czy dobrze to robie (poza tym mierzyłam ostatnio z dwa tyg temu, musze powtórzyć dzisiaj) ale nawet jak nie robie tego dobrze to zawsze tak samo więc postęp widać - na początku jak zmierzyłąm po wyjściu ze szpitala to mi faktycznie wychodziło 51 cm - tak jak podali przy urodzeniu... także mój bardzo wystrzelił na długość!!! A z ciuszkami podobnie - mamy śliczną jesienną kurteczkę której pewnie już nie założy bo jesień jest dla nas łaskawa w tym roku :) No i o kombinezonie zimowym w rozmiarze 68 (kupilismy okazyjnie) też pewnie zapomnimy...chyba że na kilka pierwszych dni zimy - w końcu teraz rośnie już ciut wolniej

reklama
Chyba objęliśmy prowadzenie jeśli chodzi o wage Wojtuś waży 9100 a ile mierzy trudno powiedzieć, dokładnie zmierzyłam mu tylko stopke 12 cm. a jaka ostatnia waga u was dziewczyny i chłopaki?

Ło matko!!!!! Sylwia, ale klocuszka na własnej piersi wykarmiłaś :-) , a ile Wojtuś ważył jak się urodził?

Sylwio Wojtuś to chyba na dlugo objał prowadzenie, mowiąc szczerze to wcale nie wygląda na klocusia, mnie tym bardziej ta waga zaskoczyła, bo moja chrześnica czerwcóweczka 2005 waży 10 kg:)))

Sylwia kawal chlopa ci wyroslo...Jak zdrowy to najwazniejsze...Tylko pewnie mamusi czasami rece opadaja co?Bo mi czasami przy 6kilogramach wysiadaja i rece i plecy..Ale jak wieczorem juz sobie po kapaniu moja kluseczka na raczkach siedzi to mysle sobie..."jak to fajnie ze juz tyle cialka mam do wykochania i wycalowania-a przybedzie jeszcze wiecej;-) ""Noemi jak sie urodzila wazyla 2980...i mierzyla 51cm...a teraz 62cm...

reklama
Do góry