reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WAGA NASZYCH DZIECIĄTEK!!!

kurcze kasiu Miki ma aż 72 cm! szok :szok: hihi. my byłyśmy dziś na szczepieniu i badaniu kontrolnym Zosieńka waży 7kg (ciężki z niej kwituszek :-) )i mierzy 63 cm , główka 41, klatka piersiowa 43 cm. No i Zofi jest zdrowa jak bybka :)

reklama
stokrotki, to już wiesz czemu sie martwię, że Miki lada chwila wyrośnie z gondolki :-D On jest po prostu duży ;-)
A Zosieńka ślicznie rośnie! Kochane kilogramki :tak:

WOW Miki to rzeczywiscie kawal chlopa;-))
Moj rosnie tak jak dziewczynka bo wymiarowo przypomina Zofke ;-))(tak mi sie przynajmniej wydaje bo szczepienie i wizyta u pediatry dopiero za trzy tygodnie).

tak Patrycjo w Smyku zawsze trzeba kupić rozmiar wiekszy- a i tak przewaznie właśnie jest taki na styk- my też dzisiaj dostaliśmy ubranka o rozmiarze 74 ze smyka i są akurat dobre już- to tez zalezy jaka firma produkuje dla smyka-ale zawsze z sofiji są małe.

No ja właśnie chciałam napisać że różnie z tymi ciuszkami w Smyku bo są tam rózne firmy...Lolek tez nosi już parę rzeczy 74 które są akuratne ;-)
A Sofija wg mnie dobre jakościowo fajne rzeczy robi

Cześć :)
dzisiaj byłam z Kubusiem na szczepieniu ale niestety szczepienie pomimo tego ,że Kubus był zdrowy i nadawał sie do szczepienia nie podano mu ponieważ powiedziałam pani dok. że obie z córką byłyśmy chore powiedzmy przeziębione w sumie to jeszcze do końca nie wyleczone i pani dok. powiedziała ,że dla mojego spokoju żebym nie myślała ,że może się coś u Kubusia rozwinąć a podamy szczepionkę to przelożyłysmy szczepienie na środe tak wolałam . Ale odbyło się ważenie
Kubuś waży 6380
obwód główki 39
obwód kl.piersiowej 42
niestety nie wiem jaki jest długi ponieważ u nas nie mieżą na wizytach a urodzil się 59 dlugi więc teraz na pewno trochę ponad 60 będzie,jutro moje kochanie będzie miało 3 miesiączki:-) :-) :-)

To ja widzę, że moja Olka mały kurczak!! Wprawdzie długa - ubranka nosimy 68, ale waży 5300!! Lekarka powiedziała, że wszystko w porządku - taka jej uroda, że niby drobna po mnie, ale ona jak chart wygląda - długaśna, a szczupła. A nogi ma dłuuuuugie :) Rajtuzki 74 kupuję :)

reklama
Do góry