reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

waga Naszych dzieci

reklama
hejka
moja mala 7300gr i 69cm
taka chudzinka przy waszych skarbach:)ale lekarz powiedzial ze jest ok szczupla i dluga od dzis zaczelismy jesc cos wiecj niz mleczko mamusi..
przy szczepieniu w ogole nie plakala!!!!:-)dzielna:)

Gucias 6m i 5dni: waga 7,3 wzrost 69cm. Moja pediatra nic nie mówiła że Gucio to chudzinka ale jak porównuję wagę z waszymi dziećmi to widzę że mój synek jest wśród szczuplasów :eek: a nawet wam powiem ze usłyszałam komentarz ze strony pielęgniarki: " no no, kawał chłopa ":szok: ciekawa jestem jej reakcji gdyby mały ważył około 10 kg he he to by się zdziwiła :-p

stwierdzilam ,ze chlopaki zbytnio waga sie nie przewazaja ale za to kobitki tak.

moniqsan nie martw sie jak lekarz mowil ze ok to ok ,dobrze ze waga nie spada,a ty z mezem tez niejestescie jacys bardzo grubi tylko chudzinki nie obraz sie czasem;-)

reklama
Do góry