reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

waga Naszych dzieci

reklama
moniqsan nie wiem czy dobrze liczę ale chyba 6720 to więcej niż 6680... :-) Czyli Lilianka jest większa i ... grubsza! :-)

Powtórzę kolejny raz (mamstud, dlaczego popijasz i się nie przyznajesz do AA dziś? :-D;-):-p)
Lilianka ważyła 6720 w wieku 6 miesięcy 8 dni! :tak:
Gaba 6680 - równe 6 miesięcy. Gdybyś ją zważyła po tygodniu to mogłaby ważyć więcej ... a Lili w dniu skonczenia 6 miesięcy możliwe że ważyła mniej nić 6680 :sorry:

Powtórzę kolejny raz (mamstud, dlaczego popijasz i się nie przyznajesz do AA dziś? :-D;-):-p)
Lilianka ważyła 6720 w wieku 6 miesięcy 8 dni! :tak:
Gaba 6680 - równe 6 miesięcy. Gdybyś ją zważyła po tygodniu to mogłaby ważyć więcej ... a Lili w dniu skonczenia 6 miesięcy możliwe że ważyła mniej nić 6680 :sorry:
o bosz... mój dyplom z ekonomii spalę rytualnie... Głąb ze mnie, przepraszam! :-)
Przyznałam się do AA na głównym - popijam hiszpańskie czerwone półwytrawne :-)

o bosz... mój dyplom z ekonomii spalę rytualnie... Głąb ze mnie, przepraszam! :-)
Przyznałam się do AA na głównym - popijam hiszpańskie czerwone półwytrawne :-)

Eee, nie pal, tak to nie będzie się z czego śmiać :-D:rofl2::-p
Mnie też korci wypić winko, ale wczoraj miałam pietra bo się Lili wybudziła, ja strzeliłam sobie ze trzy kieliszki, ona potrzebowała cysia a ja nic nie mogłam zrobić. Bujałam ją na rękach z pół godziny (a nigdy tego nie robię i nie robiłam), nie miałam wyjścia :hmm:

reklama
Do góry