reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

waga Naszych dzieci

reklama
moniqsan nie wiem czy dobrze liczę ale chyba 6720 to więcej niż 6680... :-) Czyli Lilianka jest większa i ... grubsza! :-)

Powtórzę kolejny raz (mamstud, dlaczego popijasz i się nie przyznajesz do AA dziś? :-D;-):-p)
Lilianka ważyła 6720 w wieku 6 miesięcy 8 dni! :tak:
Gaba 6680 - równe 6 miesięcy. Gdybyś ją zważyła po tygodniu to mogłaby ważyć więcej ... a Lili w dniu skonczenia 6 miesięcy możliwe że ważyła mniej nić 6680 :sorry:

Powtórzę kolejny raz (mamstud, dlaczego popijasz i się nie przyznajesz do AA dziś? :-D;-):-p)
Lilianka ważyła 6720 w wieku 6 miesięcy 8 dni! :tak:
Gaba 6680 - równe 6 miesięcy. Gdybyś ją zważyła po tygodniu to mogłaby ważyć więcej ... a Lili w dniu skonczenia 6 miesięcy możliwe że ważyła mniej nić 6680 :sorry:
o bosz... mój dyplom z ekonomii spalę rytualnie... Głąb ze mnie, przepraszam! :-)
Przyznałam się do AA na głównym - popijam hiszpańskie czerwone półwytrawne :-)

o bosz... mój dyplom z ekonomii spalę rytualnie... Głąb ze mnie, przepraszam! :-)
Przyznałam się do AA na głównym - popijam hiszpańskie czerwone półwytrawne :-)

Eee, nie pal, tak to nie będzie się z czego śmiać :-D:rofl2::-p
Mnie też korci wypić winko, ale wczoraj miałam pietra bo się Lili wybudziła, ja strzeliłam sobie ze trzy kieliszki, ona potrzebowała cysia a ja nic nie mogłam zrobić. Bujałam ją na rękach z pół godziny (a nigdy tego nie robię i nie robiłam), nie miałam wyjścia :hmm:

reklama
Do góry