owca - nono - przy takim wzroście i wadze, to Wiktorek jest szczuplutkim dzieciaczkiem. Moja to Pyza na całego - przypuszczam,że przekroczyła już 10 kg no ale mierzy juz z 76 cm (wg mojej miary, w przychodni pewnie znowu się zdziwię)
reklama
owco - wg mnie Wiktorek jest szczuplusi;-).
A ja jednak się zdziwiłam w przychodni, ale nie do wagi - tylko wzrostu. Parametry z dzisiejszego dzionka:
waga - 10,350 kg
wzrost - ok. 78 cm (mierzona na prędce przez pielęgniarkę)
A ja jednak się zdziwiłam w przychodni, ale nie do wagi - tylko wzrostu. Parametry z dzisiejszego dzionka:
waga - 10,350 kg
slonkoonline
Mama Juleczki
Ożesz! Kurde Bele! To masz kruszynke.... Z tym, ze idzie tez w gore. Gratulacje, za ladne przybieranie. To dopiero bym miala kluseczke do trzymania podczas chrztu.owco - wg mnie Wiktorek jest szczuplusi;-).
waga - 10,350 kg
Jula na dzien 26.10, majac 4msc, 3 tyg. wazyla 8kg. Ile mierzy nie wiem, bo w mojej przychodni nie mierza! GUPKI! Jak ja tak sama mierzylam to ma cos kolo 70cm.
dziewczyny jak same mierzycie dzieci ? kladziecie na plasko i przykladacie centymetr od glowki do stopek czy czesciow najpierw od srodka glowki do klatki piersiowej,do nozek i dopiero wtedy do stopek u nas tez nie mierza a nie wiem jak to zrobic :-)
monika1977
Fanka BB :)
Tomuś, 5 miesięcy 8 dni-7800
W naszej przychodni nie mierzą szkrabów.
W naszej przychodni nie mierzą szkrabów.
blondynkapoznan
powrot po miesiacach
mój waży 7100 i ma 70cm:-)
reklama
katarzyna_s
Mamusia Weroniczki
Julcia, 27tygodni:
65.5cm, 7450kg, kruszynka
65.5cm, 7450kg, kruszynka