Gabunia też mało przybiera i też mamy skierowanie na badania. Nie martw się o pobieranie krwi - to tylko małe ukłucie w paluszek. Pociesz się, że Tobie będzie łatwiej mocz pobrać :-)mam skierowanie bo pani dr stwierdzila ze to za malo troche i nie zaszkodzi zbadac a ja tez bylam chudzinka i moj maz tez a na sama mysl o pobraniu krwi robi mi sie slabo
reklama
martusiiia
Aktywna w BB
mamamatysia
Fanka BB :)
Przeżyłam dzisiaj szok: Filip 3 miesiące 16 dni -Waga 7660g wzrost 67cm
Starszak taki wzrost miał w szóstym miesiącu a wagę w siódmym.Ale był na piersi a Fifi to butelkowe dziecko:-(.
Starszak taki wzrost miał w szóstym miesiącu a wagę w siódmym.Ale był na piersi a Fifi to butelkowe dziecko:-(.
szczęka mi opadła... było słychać? :-) Jestem pod wrażeniem!Przeżyłam dzisiaj szok: Filip 3 miesiące 16 dni -Waga 7660g wzrost 67cm
mamamatysia
Fanka BB :)
Mamstud kochana mi tez jak spojrzałam na wagę. Zadzwoniłam do zaufanego pediatry powiedział, że to "koniec skoku wzrostowego".Od czwartego miesiąca nie powinien przybierac wiecej niż 600g miesięcznie.Pozyjemy zobaczymy.
aktualizuję parametry mojej Niuni (na dzień 19.08, czyli 2 miesiące i 26 dni)
waga: 7310 g
wzrost: 68/70 cm (była mierzona 2 razy: przez położną w gabinecie i pielęgniarkę w zabiegowym)
Niezła klucha, co?;-) Dodam, że karmię ją piersią, bo mleczko modyfikowane (Enfamil A.R.) jest bleee, w extramalnych sytuacjach, gdy zostaje pod opieka moich rodziców i moje sciągnięte mleczko się skończy , to zje z 60 ml, jak My z M próbujemy jej podać mleczko - ląduje ono w zlewie, a Jaga dalej męczy moje sflaczałe piersi.. Na miesiąc wykorzystuje ok. 200 g ( z czego Mała w rzeczywistości zje ze 100g) mleka Enfamil - czyli chyba nie jest źle..
Pediatra kazał nam się za wczasu zająć Jagą i jej predyspozycją wzrostową. Podsunął pomysł z siatkówką bądź koszykówką - ale mój Kochany Mąż wydarł się, że jego Córcia nie będzie uprawiała zawodowo żadnego sportu - i temat się skończył
waga: 7310 g
wzrost: 68/70 cm (była mierzona 2 razy: przez położną w gabinecie i pielęgniarkę w zabiegowym)
Niezła klucha, co?;-) Dodam, że karmię ją piersią, bo mleczko modyfikowane (Enfamil A.R.) jest bleee, w extramalnych sytuacjach, gdy zostaje pod opieka moich rodziców i moje sciągnięte mleczko się skończy , to zje z 60 ml, jak My z M próbujemy jej podać mleczko - ląduje ono w zlewie, a Jaga dalej męczy moje sflaczałe piersi.. Na miesiąc wykorzystuje ok. 200 g ( z czego Mała w rzeczywistości zje ze 100g) mleka Enfamil - czyli chyba nie jest źle..
Pediatra kazał nam się za wczasu zająć Jagą i jej predyspozycją wzrostową. Podsunął pomysł z siatkówką bądź koszykówką - ale mój Kochany Mąż wydarł się, że jego Córcia nie będzie uprawiała zawodowo żadnego sportu - i temat się skończył
reklama