reklama
ja ważę 53 kg przy 167 cm wzrostu... no i mogłabym trochę przytyć żeby ciuchy nie wisiały na mnie jak na wieszaku... a mały chyba jeszcze długo będzie nawiększym tu dzieciaczkiem waży około 9 kg. (ostatnie ważenie 12 stycznia miał 8,7kg)
whitneyxx widze ze my podobne wagowo ja przed ciaza wazylam 42 a przytylam 15 kg w ciazy..teraz waga mi zleciala i wszystko jest ok ale zostal maly brzuszek i oponki na biodrach ale nie narzekam..dobrze sie czuje z taka waga
Gaja u mnie 168 i 65 kg :/ i również najgorsze są wielkie uda no i ten nieszczęsny brzuch czasami mam wrażenie że dalej wyglądam jak bym była w ciąży
Justyna oj to masz co a raczej kogo nosić mój waży ponad 8 kg i czasami wymiękam!!
Justyna oj to masz co a raczej kogo nosić mój waży ponad 8 kg i czasami wymiękam!!
Joasia M
Fanka BB :)
Co do wagi u nas Olek 8 kg waży. Buzię ma okrąglutką jak każde dziecko, a wczoraj ciocia go jedna przywitała tekstem o cześć parówko...a druga o ty grubasku...ale się wkurzyłam... a oby dwie nadają się do odchudzenia cioteczki... będą mi tu mądrości wygłaszać, jak mam dziecko karmić... jak on od tygodnia co 3 godziny po 90 ml je...
Co do wagi u nas Olek 8 kg waży. Buzię ma okrąglutką jak każde dziecko, a wczoraj ciocia go jedna przywitała tekstem o cześć parówko...a druga o ty grubasku...ale się wkurzyłam... a oby dwie nadają się do odchudzenia cioteczki... będą mi tu mądrości wygłaszać, jak mam dziecko karmić... jak on od tygodnia co 3 godziny po 90 ml je...
Joasiu ja tez nie lubie wlasnie jak ktos o kims mowi ze jest gruby, czy ze przytył, a sam nie lepiej wyglada. Moja tesciowa nalezy własnie do takich osob. 5 dni po porodzie odwiedziła mnie tez siostra meza ktora wazy grubo ponad 100 i obgadała mnie do meza bratowej, ze brzuch mi został. A wazyłam wtedy około 58 kg.
reklama
Ja ważę teraz 57 kg. Czyli 1 kg mniej niż przed ciążą i to jest niedowaga- znów nie będę mogła wrócić do 65.
Co do dzieciaczków to szczerze wam powiem, ze chciała bym aby moje tyle ważyło. Dziś na wizycie u lekarza ważył 6,800kg- niewiele ale i tak więcej niż mój pierwszy w tym wieku. Chciała bym aby miał choć jednego obarzanka na nóżkach ale mogę tylko pomarzyć. Nikt mojemu nie powie, że jest "parówka" a bardzo bym chciała.
Co do dzieciaczków to szczerze wam powiem, ze chciała bym aby moje tyle ważyło. Dziś na wizycie u lekarza ważył 6,800kg- niewiele ale i tak więcej niż mój pierwszy w tym wieku. Chciała bym aby miał choć jednego obarzanka na nóżkach ale mogę tylko pomarzyć. Nikt mojemu nie powie, że jest "parówka" a bardzo bym chciała.
Podziel się: