reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga nasza i naszych maluchów

Ja wczoraj na wizycie w 24 tc i 5 dni ważyłam 58 kg, czyli 6 na plusie. I jak zauważyłam systematycznie co wizyte, czyli co 3 tyg. przybywa mi 1 kg. Jak myślicie to dużo, czy mało?
I dzidzia waży 750 g:-)

reklama
Kasik - jak najbardziej prawidlowo ladnie mi sie wydaje!ja w tym samym prawie czasie mam dwa razy tyle!wiec mozesz byc dumna!zwlaszcza ,ze przybierasz tak regularnie, u mnie niestety 4 miesiac to pawie polowa wszystkich kg i mimo, ze teraz sie uspokoilo, to co mam to moje;)

Alcia - ja mam dokładnie tak jak Ty - 4 miesiąc to był nagły przypływ kilogramów, wcześniej i później zdecydowanie spokojniej.

Kasik
- wydaje mi się, że waga OK, nie będziesz miała problemów ze zrzuceniem kilogramów!

U mnie dzis kolejny tydzien sie zaczal, waga z dzisiejszego ranka 65,7 kg. Czyli przez ostatnie 2 tygodnie 0,2 kg przybylo. W sumie 6,2 kg.

Hej Dziewczyny
U mnie to bardzo dziwnie, co wyruszam do lekarza, to waga ciagle taka sama, teraz mam -0,5 kg w porownaniu do poczatku ciazy ? No ale gin mowi, ze to nic zlego poki dziecko dobrze sie rozwija....
Zobaczymy, co przy nastepnej wizycie?

Moja malutka po wczorajszej wizycie miała 905 gram i mierzyła 33 cm :-) a mamuśka na plusie 13 kg niby mi sie wydaje ze duzo nie jem a kilogramy przybywają i to w expresowym tempie,a co to bedzie za dwa miesiace az sie boje pomyślec:-) ale lepoej sie nie dołować

a ja w końcówce 25 tygodnia mam 6 kg na plusie na początku ważyłam 44 kg a teraz 51kg. Mój mąż się śmieje, że w końcu jest za co złapać tu i tam. Na początku wogóle nic nie przytyłam dopiero ostatnie 3 tygodnie 3 kg a teraz w ciągu dwóch tygodni kilogram. Jem za dwoje albo i troje :) zresztą nigdy sobie nie żałowałam niczego ;p

Wstrętnamałpo wazysz 63 kg i sie tak przejmujesz??? Co to jest 63 kg????
Ja juz waże 76 i co ja mam powiedzec;-) 63 kg to ja miałam przed ciążą

reklama
Do góry