reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga nasza i naszych maluchów

No ja od ostatniej wizyty u lekarza przytyłam 2 kg wiec standardowo:) Od początku ciąży już 11 kg zaczynając od 53 kg :-D

reklama
Matko laski ja mam z 7-8 kg do przodu a jak założę majtki takie bokserki to mi uda z przodu wypływają :szok::szok::szok: w ogóle wszystko mi idzie w uda i d...e, będę miała tyłek jak J.Lo :-D:-D:-D a dzisiaj jak mój B. wrócił z pracy zapytał czy noszę jego dresy( znów nie zauważył że coś sobie kupiłam) chyba myśli, ze już taka wielka jestem, ze muszę jego ciuchy nosić, to straszne:eek:

Czuje się jak słonica.... Kurcze fakt faktem puchne od samego początku, ale wczoraj byłam u lekarza i już 13 do przodu a to 29tc. A Daria waży zaledwie 1150g... A gdzie do września mogę się nie podnieść :)

a ja jestem z siebie dumna, 27 tydzien 10 a wieczorem 11 kg na plusie, tyle samo co prawie miesiac temu jak lekarka mi powiedziala ze za duzo przytylam i za duzo jem hehe

reklama
Do góry