reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga nasza i naszych maluchów

Ja wczoraj na wizycie w 24 tc i 5 dni ważyłam 58 kg, czyli 6 na plusie. I jak zauważyłam systematycznie co wizyte, czyli co 3 tyg. przybywa mi 1 kg. Jak myślicie to dużo, czy mało?
I dzidzia waży 750 g:-)

reklama
Kasik - jak najbardziej prawidlowo ladnie mi sie wydaje!ja w tym samym prawie czasie mam dwa razy tyle!wiec mozesz byc dumna!zwlaszcza ,ze przybierasz tak regularnie, u mnie niestety 4 miesiac to pawie polowa wszystkich kg i mimo, ze teraz sie uspokoilo, to co mam to moje;)

Alcia - ja mam dokładnie tak jak Ty - 4 miesiąc to był nagły przypływ kilogramów, wcześniej i później zdecydowanie spokojniej.

Kasik
- wydaje mi się, że waga OK, nie będziesz miała problemów ze zrzuceniem kilogramów!

U mnie dzis kolejny tydzien sie zaczal, waga z dzisiejszego ranka 65,7 kg. Czyli przez ostatnie 2 tygodnie 0,2 kg przybylo. W sumie 6,2 kg.

Hej Dziewczyny
U mnie to bardzo dziwnie, co wyruszam do lekarza, to waga ciagle taka sama, teraz mam -0,5 kg w porownaniu do poczatku ciazy ? No ale gin mowi, ze to nic zlego poki dziecko dobrze sie rozwija....
Zobaczymy, co przy nastepnej wizycie?

Moja malutka po wczorajszej wizycie miała 905 gram i mierzyła 33 cm :-) a mamuśka na plusie 13 kg niby mi sie wydaje ze duzo nie jem a kilogramy przybywają i to w expresowym tempie,a co to bedzie za dwa miesiace az sie boje pomyślec:-) ale lepoej sie nie dołować

a ja w końcówce 25 tygodnia mam 6 kg na plusie na początku ważyłam 44 kg a teraz 51kg. Mój mąż się śmieje, że w końcu jest za co złapać tu i tam. Na początku wogóle nic nie przytyłam dopiero ostatnie 3 tygodnie 3 kg a teraz w ciągu dwóch tygodni kilogram. Jem za dwoje albo i troje :) zresztą nigdy sobie nie żałowałam niczego ;p

Wstrętnamałpo wazysz 63 kg i sie tak przejmujesz??? Co to jest 63 kg????
Ja juz waże 76 i co ja mam powiedzec;-) 63 kg to ja miałam przed ciążą

reklama
Do góry