reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga nasza i naszych maluchów

A ja znowu schudlam 0,5 kg wiec od poczatku ciazy mam 1,9kg na plusie za to brzuch jak u hipopotama 114 cm w obwodzie ,Kaska 2750g jak urodze to mi skora chyba do kolan bedzie wisiala :)

reklama
Trixi nie całe 2 kilo w ciągu całej ciąży??? co Twój lekarz na to?????
Mb-1 książkowo kochana lecisz wiec nie masz czym sie przejmować:)

Trixi ja mam podobnie, miałam 2 kg na plusie ale ostatnio sprawdzałam i 0,5 poszło w dół, lekarz mówi, że z maluszkiem wszystko ok i żeby nie schizować. U mnie wszystko przez tą dietę cukrzycową (chyba).

Ja przytyłam od poczatku ciąży 6kg, ważę 67 kg, mam nadzieje że już wiele nie dojdzie, ale teraz mam apetyt, oj mam.
Moje piersi po I ciąży juz nigdy nie wróćiły do siebie, i nie wiem czy to ciąża, czy karmienie czy jedno i drugie. Także mając 20 lat nagle straciłam moje młodziencze piersi, ajeszcze rok wczesniej były... Tyle, ze pewnie to nie reguła, moje bardzo przybrały podczas ciązy, i jeszcze więcej podczas laktacji, a potem po karmieniu fik...znowu rozmiar C.
Brzuszek tez nigdy juz nie wrócil, schudl ale skóra została, też zbieram na operację ;-) :-D

A ja mam na plusie 10 kg. Nie jest źle, tym bardziej, że przed ciążą miałam lekką niedowagę.
Właściwie urósł mi tylko brzuszek - wyglądam teraz jak ludzik zrobiony z kasztanów. ;)

reklama
Do góry