reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga nasza i naszych maluchów

małpko w takim razie czekamy na twoją opinię:tak: a jak myślicie będziemy wstawiać fotki naszych brzuchów po porodzie:confused: gdzieś na forum u dziewczyn co rodziły przed nami taki wątek widziałam....sama nie wiem:baffled:

reklama
u mnie 6,5 na plusie czyli 57,5kg -co do pasa ja kupilam po pierwszej ciazy ale tylko kilka razy ubralam,jakos niewygodnie a brzuch i tak wrucil do siebie (nawet chudsza bylam niz przed ciaza-pysia zgadzam sie karmienie piersia rewelacja) wiadomo juz nie taki elastyczny ale co tam nie mozna miec wszystkiego:)

mój nie wrócił :-(została mi tzw: morda buldoga!!! po porodzie podam wam nr konta na które będziecie mogły wpłacać kaskę na moją operację plastyczną!! bo ja sama raczej nie uzbieram:-p:rofl2::-(

Taki pas kosztuje chyba coś ok. 40-50 zł. Moja koleżanka strasznie go chwaliła, chodziła w nim chyba z pół roku, bo dzięki niemu mieściła się w ciuchy sprzed ciąży ;-)Z drugiej strony słyszałam opinie, że lepiej nie nosić pasa, bo wtedy mięśnie się rozleniwiają i wolniej brzuch dochodzi do formy. Sama nie wiem.

a jeszcze mam takie pytanko laski, nie wiem czy we wlasciwym watku ale sama nie wiem, gdzie je podpiac..

jak wyglada sprawa z ewentualnym zdejmowaniem szwow po porodzie? wiem, ze u mnie w miescie moge zapisac sie do poloznej srodowiskowej ktora przyjdzie do mnie do domu i zdejmie szwy.. ale jesli, ja sie nie zapisalam? to moge sama podjechac do osrodka zdrowia, szpitala? jak to wygladalo w Waszym przypadku ( tych, ktore juz rodzily )?

Taki pas kosztuje chyba coś ok. 40-50 zł. Moja koleżanka strasznie go chwaliła, chodziła w nim chyba z pół roku, bo dzięki niemu mieściła się w ciuchy sprzed ciąży ;-)Z drugiej strony słyszałam opinie, że lepiej nie nosić pasa, bo wtedy mięśnie się rozleniwiają i wolniej brzuch dochodzi do formy. Sama nie wiem.

ja chyba jak mi sie wszystko zagoi - bede cwiczyc brzuszki, albo na jakas silownie skocze :-)

Onionek - ja z tych bardziej leniwych - gram w LOTTO i mam nadzieję, że wygram. Wtedy część kasy idzie na operację plastyczną. I cycki sobie podniosę, bo pewnie stracą kształt.

reklama
Może nie będzie tak źle, ale ciąża, grawitacja, karmienie piersią, duża utrata wagi po ciąży (mam nadzieję) - pewnie zrobią swoje ;-)

Do góry