reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga nasza i naszych maluchów

U nas po wtorkowym USG- Emilka 2100g ja 69,8kg :szok: Trochę mnie zmroziło to dobijanie do 70kg,ale trudno juz się pogodziłam z przekroczeniem 70 skoro dzidzia waży dopiero 2100g :-p

reklama
Trixi nie całe 2 kilo w ciągu całej ciąży??? co Twój lekarz na to?????

Mowi ze jedne tyja a inne chudna w ciazy ,wyniki mam dobre ,Kaska miewa sie swietnie - widocznie taka moja uroda :) Powiem Ci ze cholernie sie z tego ciesze bo ciaza zadzialala na mnie jak kuracja odchudzajaca :) wszystkie mozliwe tluszczyki mi poginely (przesunely sie na brzuch ;) ) i raczej nie bede miala problemu z ciuchami sprzed ciazy :)

Mowi ze jedne tyja a inne chudna w ciazy ,wyniki mam dobre ,Kaska miewa sie swietnie - widocznie taka moja uroda :) Powiem Ci ze cholernie sie z tego ciesze bo ciaza zadzialala na mnie jak kuracja odchudzajaca :) wszystkie mozliwe tluszczyki mi poginely (przesunely sie na brzuch ;) ) i raczej nie bede miala problemu z ciuchami sprzed ciazy :)
Nie no jak się ma trochę ciałka przed ciążą to wiadomo ,że nie jest to problem jak się schudnie w trakcie ciąży;-) Wsystko zalezy od BMI przed ciążą. JA cieszę się,że nie wyglądam ogólenie źle-nie poszło mi na twarz na przykład,cycyszki to się nawet cieszę,że powiekszyły swój ciężar :-p-najgorzej chyba uda i biodra-z tym trzeba będzie popracować po ciązy:tak:

Ja tez juz z ustesknieniem patrze na moje przedciazowe ubrania. Pewnie po urodzeniu jeszcze troche bede musiala na nie poczekac, ale mam nadzieje, ze najpozniej na swieta Bozego Narodzenia zmieszcze sie w moje ulubione spodniczki
Kalcha u Ciebie to pewnie dieta tak zadzialala.
Oj boje sie juz o te moje piersi. To miejsce, w ktorym zawsze najszybciej chudlam. Takze pewnie teraz tez tak bedzie. Oby chociaz nie zaczely wisiec do pasa :szok:
Hmmm ja pamiętam swojego doła jak po pierwszej ciazy i upływie paru miesięcy nadal nie mieściłam się w swoje przedciążowe ciuchy-ale głuptas ze mnie był,bo przed ciążą byłam wąziusieńka w biodrach a po porodzie się poszerzyły :-pTakże nie ma co się stresować jak nie da się wcisnąć w stare ciuchy co nie znaczy,że nie będziemy wyglądały jesze lepiej niż przed ciążą. Ja na przykład polubiłam to,że mam szersze nieco biodra bo wyglądam bardziej kobieco:tak: A nie jak chłopaczyca:tak:

ja też będę miała problem żeby zgubić kilograamy z bioder i ud boje się tego a w przeciwieństwie do ciebie she*shu przed ciążą to moje biodra nie należały do "chłopięcych" będę miała wielkie dupsko, które się w nic nie zmieści:wściekła/y:

Trixi ja też należe do tych co chudną w ciąży i już przestałam się tym martwić, bo jeszcze nie tak dawno świrowałam i bałam się, że jestem na coś chora.
Teraz wpieprzam jak dziki osioł a i tak nie tyję więc taka ma uroda i tyle :-) Najważniejsze, że dziecko rozwija się prawidłowo:-)

oj jak ja zazdroszcze tym co jedza wszystko, a nie tyja....

LilulA - ja to samo, biodra zawsze mialam szerokie, a teraz masakra!!!!!!mn ie od pierwszych miesiecy biodra po nocach bolaly i az czulam jak sie rozchodza:(

Tak patrzę na wasze suwaczki Trixi calineczka.. ale wam fajnie, już wkroczyłyście w bezpieczny okres - ja już się niemogę doczeka kiedy zacznę 9 miesiąc.
Jak narazie to ważę 59 czyli jakieś 7,5 na plusie.

Co do odchudzania po ciąży to dacie radę!! Ja znów się boję żebym znów za bardzo nie schudła, szybko wróciłam do formy przy Hubercie a po roku karmienia piersią wyglądałam już jak kościotrup. Ja znów mam problem z tyciem ;)))))))

reklama
Mój lekarz wczoraj sobie żartował , że teraz mam jeśc ile dusza zapragnie i czego zapragnie bo niedłuo sie to skończy........
ha ha bardzo smieszne:-D:-D

Do góry