She*shu
Fanka BB :)
U nas po wtorkowym USG- Emilka 2100g ja 69,8kg Trochę mnie zmroziło to dobijanie do 70kg,ale trudno juz się pogodziłam z przekroczeniem 70 skoro dzidzia waży dopiero 2100g
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trixi nie całe 2 kilo w ciągu całej ciąży??? co Twój lekarz na to?????
Nie no jak się ma trochę ciałka przed ciążą to wiadomo ,że nie jest to problem jak się schudnie w trakcie ciąży;-) Wsystko zalezy od BMI przed ciążą. JA cieszę się,że nie wyglądam ogólenie źle-nie poszło mi na twarz na przykład,cycyszki to się nawet cieszę,że powiekszyły swój ciężar -najgorzej chyba uda i biodra-z tym trzeba będzie popracować po ciązyMowi ze jedne tyja a inne chudna w ciazy ,wyniki mam dobre ,Kaska miewa sie swietnie - widocznie taka moja uroda Powiem Ci ze cholernie sie z tego ciesze bo ciaza zadzialala na mnie jak kuracja odchudzajaca wszystkie mozliwe tluszczyki mi poginely (przesunely sie na brzuch ) i raczej nie bede miala problemu z ciuchami sprzed ciazy
Hmmm ja pamiętam swojego doła jak po pierwszej ciazy i upływie paru miesięcy nadal nie mieściłam się w swoje przedciążowe ciuchy-ale głuptas ze mnie był,bo przed ciążą byłam wąziusieńka w biodrach a po porodzie się poszerzyły Także nie ma co się stresować jak nie da się wcisnąć w stare ciuchy co nie znaczy,że nie będziemy wyglądały jesze lepiej niż przed ciążą. Ja na przykład polubiłam to,że mam szersze nieco biodra bo wyglądam bardziej kobieco A nie jak chłopaczycaJa tez juz z ustesknieniem patrze na moje przedciazowe ubrania. Pewnie po urodzeniu jeszcze troche bede musiala na nie poczekac, ale mam nadzieje, ze najpozniej na swieta Bozego Narodzenia zmieszcze sie w moje ulubione spodniczki
Kalcha u Ciebie to pewnie dieta tak zadzialala.
Oj boje sie juz o te moje piersi. To miejsce, w ktorym zawsze najszybciej chudlam. Takze pewnie teraz tez tak bedzie. Oby chociaz nie zaczely wisiec do pasa
Mowi ze jedne tyja a inne chudna w ciazy ,wyniki mam dobre ,Kaska miewa sie swietnie - widocznie taka moja uroda Powiem Ci ze cholernie sie z tego ciesze bo ciaza zadzialala na mnie jak kuracja odchudzajaca wszystkie mozliwe tluszczyki mi poginely (przesunely sie na brzuch ) i raczej nie bede miala problemu z ciuchami sprzed ciazy