reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga nasza i naszych maluchów

ja też po wizycie maciek waży 2560 gram a mamusia 87,2kg czyli 18,2kg na plusie nie wiem czemu tak tyje jestem wielka jak słonica boje sie pomyśleć ile trzeba będzie zrzucić po porodzie:no:

reklama
lilula gratuluję dużego mężczyzny :) a co do twojej wagi to najwyżej będziemy się wspierały w zrzucaniu zbędnych kilogramów bo ja mam podobnie na plusie. Najważniejsze że dzici rosną zdrowo chociaż ja dopiero w przyszłym tygodniu dowiem się ile moja niunia waży. Głowa do góry

Gratuluję duzych chłopaczków Dziewczyny!
Ja w I ciązy 17 przytyłam i troche to trwało ale po roku juz byłam z powrotem taka sama, teraz pewnie tez bym wiele przybrala bo apetyt było, oj był- tylko ta franca cukrzyca mnie przystopowala, ale żartuje - nie taka franca, cos mi tam widac dała.
Nie martwcie sie teraz kilogramami, juz teraz mozna nieco zwolnic z jedzonkiem i maluchy i tak przybiora swoje :) Zrzucimy zbiorowo!

Gratuluję duzych chłopaczków Dziewczyny!
Ja w I ciązy 17 przytyłam i troche to trwało ale po roku juz byłam z powrotem taka sama, teraz pewnie tez bym wiele przybrala bo apetyt było, oj był- tylko ta franca cukrzyca mnie przystopowala, ale żartuje - nie taka franca, cos mi tam widac dała.
Nie martwcie sie teraz kilogramami, juz teraz mozna nieco zwolnic z jedzonkiem i maluchy i tak przybiora swoje :) Zrzucimy zbiorowo!

Tylko ze ja mam teraz najwiekszy apetyt w calej ciazy :-( Normalnie szok..

GRtuluje zdrowych i dzuych chlopcow!!!
MATKO JA TEZ mam apetyt jak cholera,ciagle bym tylko jadla i widze po buzi ze sie zaokragla:wściekła/y:...a mial tylko brzunio sie zaokraglac!!
Bedziemy dziewczyny sie wspierac w odchudzaniu i zobaczycie szybko wrocimy do dawnej wagi!!!a maluszki pomoga nam zzucic te zbedne kilogramy,bo bedzie troche przy nich roboty!!wiec glowy do gory nie bedzie tak zle!!!

ja też ciągle bym coś jadła- mimo cukrzycy :((
w pierwszej ciąży przytyłam 16 kilo, teraz mam tylko 8 na plusie... ale dodam ze te 16 kilo w 3 miesiące straciłam wiec nie ma co sie martwic do wiosny znów bedziemy super laskami :)

reklama
Pocieszajcie laski, bo ja w ciagu tygodnia mam 1,5 kilo na plusie.. i ciagle mysle o jedzeniu, jak kiedys przed zblizajacym sie okresem..

Przypomnialo mi sie, jak kiedys Benjaminka na ktoryms watku podeslala linka z gaciorkami wyszczuplajacymi :-) Moznaby sobie takie sprawic :-)

Do góry