reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Waga nasza i naszych maluchów

reklama
Po wizycie melduje moja waga startowa 58kg waga obecna 60,05kg czyli 2,o5kg na plusie :) Waga Filipka ok 1,917 kg ale jak to pani dr powiedziala pewnie wiecej bo te maszyny maja przeklamanie co do wagi :)

A mi sie płakac chce, bo od 4 miesiaca tyłam ksiazkowo czyli po 2kg na miesiac a teraz w 8mym juz nic nie tyje , wrecz musze sie pilnowac aby bardziej mi nie spadła...normalnie załamka. A tak marzyłam zeby przytyc choc 10kg. Bede wygladała jak dziecko z dzieckiem po porodzie..bo ja z tych drobniusich malusich...achhh

magi dlaczego tak jest????????????????? ja nic nie jem a rosnę jak na drożdżach!! wsadziłam wagę na szafę żebym nie mogła łatwo jej zdjąć bo jak na nią wejdę to się załamie!!!!!!!:szok::-(a żebyście wiedziały jak marzy mi się kebab, pizza albo słodkie obżarstwo lodami albo ciastkami:-:)-:)-(a ja tylko żyje na kromce ciemnego pieczywa i jakimś jogurcie ewentualnie trochę obiadu:crazy: wczoraj zrobiłam sobie galaretkę bo mam deficyt cukru w organiźmie i nie wiem jak długo wytrzymam jeszcze bo mam ochote zeżreć konia z kopytami!!!!! zrobiłabym ciasto ale wiem, że je zjem w mniejszej połowie bo w większej zje stary zanim się obejrze!!:-D:sorry:

Ja dziś byłam u lekarza i wychodzi na to,że od początku ciąży +10,5kg. Wagi Malutkiej nie znam, bo nie miałam usg- słuchałam tylko serduszka (33tyg + 6dni)

reklama
Dzis wizytowałam u gina i ważę 83 (17 do przodu) a mała wg pomiaru główki 2,200 a brzuszka 1,900 więc lekarz daje jej 2,000. Będzie średniakiem. Jakkolwiek mój gin nie przykładał się zbytnio do tego usg, obleciał, zmierzył i powiedział że wsio ok:eek:

Do góry