reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga nasza i naszych maluchów

reklama
Po wizycie melduje moja waga startowa 58kg waga obecna 60,05kg czyli 2,o5kg na plusie :) Waga Filipka ok 1,917 kg ale jak to pani dr powiedziala pewnie wiecej bo te maszyny maja przeklamanie co do wagi :)

A mi sie płakac chce, bo od 4 miesiaca tyłam ksiazkowo czyli po 2kg na miesiac a teraz w 8mym juz nic nie tyje , wrecz musze sie pilnowac aby bardziej mi nie spadła...normalnie załamka. A tak marzyłam zeby przytyc choc 10kg. Bede wygladała jak dziecko z dzieckiem po porodzie..bo ja z tych drobniusich malusich...achhh

magi dlaczego tak jest????????????????? ja nic nie jem a rosnę jak na drożdżach!! wsadziłam wagę na szafę żebym nie mogła łatwo jej zdjąć bo jak na nią wejdę to się załamie!!!!!!!:szok::-(a żebyście wiedziały jak marzy mi się kebab, pizza albo słodkie obżarstwo lodami albo ciastkami:-:)-:)-(a ja tylko żyje na kromce ciemnego pieczywa i jakimś jogurcie ewentualnie trochę obiadu:crazy: wczoraj zrobiłam sobie galaretkę bo mam deficyt cukru w organiźmie i nie wiem jak długo wytrzymam jeszcze bo mam ochote zeżreć konia z kopytami!!!!! zrobiłabym ciasto ale wiem, że je zjem w mniejszej połowie bo w większej zje stary zanim się obejrze!!:-D:sorry:

Ja dziś byłam u lekarza i wychodzi na to,że od początku ciąży +10,5kg. Wagi Malutkiej nie znam, bo nie miałam usg- słuchałam tylko serduszka (33tyg + 6dni)

reklama
Dzis wizytowałam u gina i ważę 83 (17 do przodu) a mała wg pomiaru główki 2,200 a brzuszka 1,900 więc lekarz daje jej 2,000. Będzie średniakiem. Jakkolwiek mój gin nie przykładał się zbytnio do tego usg, obleciał, zmierzył i powiedział że wsio ok:eek:

Do góry