reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga nasza i naszych maluchów

Ja tym razem przytylam jakies 9 kilo i mam nadzieje , ze na 10 sie skonczy. W poprzedniej ciazy przytylam 16 kg i bardzo szybko je zrzucilam, ale moja zmora na 2-3 lata pozostala obwisla skora na brzuchu po porodzie. A teraz jak moja skora zrobila sie sliczna znow jestem w ciazy:no:

reklama
Świeżo po wizycie :) 64,5 kg czyli od początku 6,5 :-) a brzusio teraz już spokojniej rośnie, a raczej zatrzymał się na 98 cm

Witam wszystkie wrześnióweczki :)
U mnie póki co 10,5kg na plusie. Mam nadzieję, że do końca ciąży już niewiele przybędzie :)
Nasz klusek pod koniec 31 tygodnia ważył aż 2213g.

Ostatnia edycja:
Małgoś, moja córcia w 31 tyg ważyła tak samo 1650 :-) Małgoś dla Ciebie te 15 kg, to norma. Szczupłym kobietom wolno, a nawet trezba przybrac wiecej, ja nawet przed ciążą tyle nie ważyłam. Jak zaszłam w I ciążę zaczynałam od 54 kg, a zostało juz 57 do niedawna ;-)

Jestem świeżo po usg dzidzie sporo przybrały na wadze przez te 6 tyg lewa - 1850g prawa- 1900!! i mają jeszcze dużo miejsca więc mogą sporo podrosnąć :D

reklama
Kasik - melduję i przepraszam, że dopiero teraz :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Waga z dziś (31tc+5) - 61,4 kg - od początku na plusie - 9,2 kg ;-) Waga małego z 31tc+0 - 2.200 kg

Do góry