reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Waga nasza i naszych maluchów

reklama
Niezla jestes Gusia hehe z tak optymistycznym podejsciem.. Ale chyba lepiej wiecej przytyc, bo przy karmieniu piersiu duzo sie traci prawda?

Ja karmiąc piersią zamiast chudnąć tyłam tak mi się jeść chciało, że konia z kopytami mogłam wciągnąć :/ Więc nie reguła na to chudnięcie ale większość kobiet raczej chudnie :)

Ja mam 7,5kg na plusie...i jakos slabo mi ta waga wzrasta....hmmm Wszyscy mi tylko komentarze sla ze dalej chudzielec tylko brzuch odstaje...grrrr

onionek ja na początku się przejmowała teraz mam to w gdzieś:tak: po prostu nie umiem sobie juz odmówic, jestem głodna to jem , mój S. się ze mnie smieje, ale ja nie umiem sie opamiętac, jadłam mało przez miesiąc żeby nie tyc, ale juz nie potrafie, b i tak tyłam .

wiem jaka jestem i wiem ze to zrzuce, a jak nie to coś się wymyśli- może jakieś wczasy odchudzające :-D zresztą ja nigdy chuda nie byłam, nie wiem skad ta anemia u mnie ;) najwyzej bede spacerowac po 8 godzin dziennie z wózkiem zeby się pozbyc tego:-D

Guusia, rzeczywiscie fajne masz podejscie:)i tak trzymac:) u mnie 15 i nie zawsze umiem do tego podejsc z usmiechem...choc sie staram:)mowie sobie, ze skoro pol zycia sie odchudzalam, to drugie pol tez moge;)

gusia prawidlowe podejście :) Z tego co pamiętam to niedawno miłyśmy tyle samo do przodu ale ja teraz przy dietce cukrzycowej zatrzymałam się i przez miesiąc niecały kilogram więc mam 16 na plusie i wagą martwiła się będe po ciązy myślę że w miare łatwo uda się to zrzucić tymbardziej że w ciąży miałam zakaz robienia prawie wszystkiego... A normalnie dość aktywna jestem :)

Ja mam 14 do przodu i na pewno do 20 dobiję. Moja mama po 1 porodzie potwornie schudła, podobno wyglądała jak worek kości obciągnięty skórą. Mówiła, że to ze stresu, bała się, że sobie nie poradzi i ciągle się martwiła o mojego brata - stąd też pewnie taki z niego mamisynek jest ;-)U mnie może być podobnie, bo ja jestem strasznym nerwusem i jak mam nerwowy okres to nie jestem w stanie zbyt wiele zjeść. Nno ale zobaczymy, jakby co, to będę spacerować z wózkiem jak piszecie od rana do nocy ;-)

reklama
Schudniecie, i ja mam taka nadzieję, dietka mnie hamuje mocno.
Moja śliczna, młoda koleżanka z pracy, dwa lata temu w ciąży przytyła 25 kg! Było to widać, bo wczesniej taki chudziak z niej był. I pięknie zrzuciła, szybko wróciła do pracy i do aktywności fizycznej-sport. Dzisiaj , ba juz od roku chudzielec ponownie. A bardzo się bała, że nie wróci. Jak się chce, to się da , prawda ? :-)

Do góry