reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga nasza i naszych maluchów

U mnie waga 66kg przy 172 cm czyli mam 8 kg na plusie.....nie jest źle, jestem zadowolona :tak: obwód brzucha 95 cm a w biuście mam 93 czyli za bardzo mnie nie wypchało:-)

reklama
rekordzistka to jednak bede ja:)165cm, waga ok.74, wiec 14 na plusie, obwod 106cm...a w dupie caly czas wiecej..zreszta utyly mi nawet rece, doslownie wszystko...i co?nie bede plakala...pol zycia (jako nastolatka) sie odchudzalam, to i drugie pol moge:)

mysle, ze duzo zalezy tez od tendencji jakie sie ma...ale co sie bede tlumaczyc, na poczatku ciazy jadlam jak swinka:)))))a teraz na placz, a i na diety za pozno:)

i wiecie co?zeby poprawic sobie humor zmierzylam sie wlasnie w biuscie....100cm, jak dla mnie bomba!w zyciu tyle nie mialam:)zaczynalam od 83, moze 84...

Ostatnia edycja:
no chyba nie bedziesz rekordzistka :-):-)ja Cie juz gonie
bo u mnie 163cm waga przed ciaza 55kg teraz 68kg, waga maluszkow 1250 kazdy a obwod brzuszka 105cm :-D:-D:-D

Alcia - ja Cię spokojnie przegonię, jutro mam wizytę, to się dowiem ile mnie przybyło. Ostatnio miałam 11 na plusie, startowałam od 60kg przy 167 cm wzrostu i na pewno przytyłam więcej niż 3 kg, co prawda ciało przez dietę trochę zahamowało, ale brzuszek urósł bardzo.

31 t.c , wzrost 169 cm, waga 65 kg , czyli 4 kg do przodu od poczatku ciąży.Brzuszek na pępku -98 cm .A gdzie tam jeszcze. No i widze wyraznie jak przystopaowala mnie dieta cukrzycowa, teraz spokojnie bylabym w okolicach 10 kg do przodu, bo ladnie mi szlo :-p

No to i ja się wypowiem, 110 cm w pępku, 14 kg do przodu w sumie sam brzuch odrobinę z nogi poszło, do niedawna nosiłam stare spodnie sprzed ciąży, w brzuchu dwie baby ;)

oj dziewczyny jak ja wam zazdroszczę tych 14-15 kilogramów,ja przy wzroście 168 startowałam 63 kg obecnie 85,5-boze czyli 22,5 kg na plusie ja nie wiem jak to jest mozliwe:zawstydzona/y: obwód brzucha 114cm,waga Julki w 31 tygodniu 1700gr.

oj dziewczyny jak ja wam zazdroszczę tych 14-15 kilogramów,ja przy wzroście 168 startowałam 63 kg obecnie 85,5-boze czyli 22,5 kg na plusie ja nie wiem jak to jest mozliwe:zawstydzona/y: obwód brzucha 114cm,waga Julki w 31 tygodniu 1700gr.

Wiesz ja też się dziwię że tylko tyle w sumie bo kiedyś jak rzuciłam palenie to 10 kg w 3 miesiące przytyłam a tu w ciąży ponad pół roku i tyle. Ale w sumie było by jeszcze mniej gdybym nie miała napadów głodu i zachcianek po tym jak mi po 3 miesiącach mdłości przeszły - jadłam tonami i wszystko, dopiero lekarz mnie przystopował....hihi

reklama
Karolinka nie przejmuj sie nawet sie nie obejrzysz jak Ci szybko ucieknął kg, ja tez sporo przytyłam ale jakos wierze w siebie że wróce do formy ( jakbym nie wróciła to mąż by mnie zagderał chyba :) moje 2 kolezanki co niedawno urodziły przytyły 25 i 21 kg i nawet sladu nie ma po tych kg, takze głowa do góry

Do góry