lilu02
Fanka BB :)
U mnie waga 66kg przy 172 cm czyli mam 8 kg na plusie.....nie jest źle, jestem zadowolona obwód brzucha 95 cm a w biuście mam 93 czyli za bardzo mnie nie wypchało:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj dziewczyny jak ja wam zazdroszczę tych 14-15 kilogramów,ja przy wzroście 168 startowałam 63 kg obecnie 85,5-boze czyli 22,5 kg na plusie ja nie wiem jak to jest mozliwe obwód brzucha 114cm,waga Julki w 31 tygodniu 1700gr.
Karolinka nie przejmuj sie nawet sie nie obejrzysz jak Ci szybko ucieknął kg, ja tez sporo przytyłam ale jakos wierze w siebie że wróce do formy ( jakbym nie wróciła to mąż by mnie zagderał chyba moje 2 kolezanki co niedawno urodziły przytyły 25 i 21 kg i nawet sladu nie ma po tych kg, takze głowa do góryoj dziewczyny jak ja wam zazdroszczę tych 14-15 kilogramów,ja przy wzroście 168 startowałam 63 kg obecnie 85,5-boze czyli 22,5 kg na plusie ja nie wiem jak to jest mozliwe obwód brzucha 114cm,waga Julki w 31 tygodniu 1700gr.