Trixi
Wrześniowka 2010 i 2011
A ja mam 110 w pasie i waze 68 kg przy wzroscie 162 normalnie latwiej mnie przeskoczyc niz obejsc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ile ważyłaś przed ciażą (jaki wzrost)? 2 kg to trochę mało jak na 27 tydzień -bo sam dzidziuś to z 1,2 kg plus wody płodowe, łożysko itd hmmmm najlepiej sprawdzić sobie na jakimś internetowym kalkulatorze wagi w ciązy tam podają minimalną wagę jaką powinno się mieć np Kalkulator wagi w ciąży, Twoja waga w ciąży (Ciąża) | Viggo.pl[/QUOT
tam wyszlo ze powinnam naj mniej wazyc 67,5 kg chyba musze z moim lekarzem porozmawiac czemu nie zwrocil uwagi na fakt ze malo przytylam...
A ja mam 110 w pasie i waze 68 kg przy wzroscie 162 normalnie latwiej mnie przeskoczyc niz obejsc
Nie no to są normy-czasem kobiety odbiegają od normy,co nie oznacza,że coś jest nie tak.......choć te 2 kg to nadal trochę maławo....No i jak co powiedział gin? Zrobił Ci pomiary dzidzi i wód? Daj znaćA ile ważyłaś przed ciażą (jaki wzrost)? 2 kg to trochę mało jak na 27 tydzień -bo sam dzidziuś to z 1,2 kg plus wody płodowe, łożysko itd hmmmm najlepiej sprawdzić sobie na jakimś internetowym kalkulatorze wagi w ciązy tam podają minimalną wagę jaką powinno się mieć np Kalkulator wagi w ciąży, Twoja waga w ciąży (Ciąża) | Viggo.pl[/QUOT
tam wyszlo ze powinnam naj mniej wazyc 67,5 kg chyba musze z moim lekarzem porozmawiac czemu nie zwrocil uwagi na fakt ze malo przytylam...