reklama
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Ja w ciągu 5 tyg 4 kg na plusie czyli od początku w sumie 6...lekarka zdziwiła się i dwa razy wchodziłam na wage bo powiedziała że brzuch malutki i stwierdziła że w cycki mi chyba poszło bo nogi nadal nam jak patyki.
kasialle ja tez nie chciałabym więcej niż 5 kg już czyli jak Ty mieć tylko lub aż 10 kg na całą ciążę ale nie wiem czy nam się uda Mam nadzieję , że tak w sumie niby piszą że w ostatnich miesiącach już sie tak nie przybiera ale ja np najwięcej w 2 ostatnich tyłam :/
kasialle ja tez nie chciałabym więcej niż 5 kg już czyli jak Ty mieć tylko lub aż 10 kg na całą ciążę ale nie wiem czy nam się uda Mam nadzieję , że tak w sumie niby piszą że w ostatnich miesiącach już sie tak nie przybiera ale ja np najwięcej w 2 ostatnich tyłam :/
Mi do 10 tylko 2 kg brakuje, wiec chyba sie nie zmieszcze, bo u mnie prawie 3 m-ce do terminu. Ale pocieszam sie, ze moja bliźniaczka schudła po dwóch ciązach w szybkim czasie, to i u mnie moze tak bedzie. Ona tez tyła sporo pod koniec ciazy, az lekarz z niej zartował, ze jeszcze rośnie.
olcia23
list mama '05
dolanczam do klubu tych co chca przytyc w sumie 10kg zobaczymy jak to wyjdzie "w praniu" bo to chyba tez zalezy czy sie nie przenosi ciazy
u mnie jak na razie od pocztku 5kg
kalcha
Fanka BB :)
Wy tu piszecie o tym ze chcialybyśćie przytyć 10 kilo do końca a mnie już jest więcej o 14, ale o dziwo od tygodnia stoje w miejscu. A tam wagą bede się martwiła po porodzie ważne żeby mała rosła zdrowo mamusia sobie jakoś poradzi
reklama
dagna
Fanka BB :)
U mnie też będzie zdecydowanie więcej niż 10 - mam nadzieję, że nie przekroczę 20. Już jest 11 do przodu a jeszcze prawie 3 miesiące przede mną. Ale ograniczyłam do minimum słodycze (właściwie do zera) i trochę rozważniej się odżywiam, więc może nie będzie bardzo źle.
Podziel się: